23 Ocak 2010 Cumartesi

Sosyalleşen Öğrenci Daha Başarılı

Selçuk Üniversitesinde sosyal etkinliklere katılan öğrencilerin derslerinde de başarılı olduğu bildirildi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Selçuk Üniversitesi  Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada, “Sosyal olunmadan bilimsel olunmaz” düşüncesiyle sanat, kültür, bilim ve spor alanında birçok etkinliği başarıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.
Prof. Dr. Turgut, Türkiye’deki en fazla öğrenci topluluğuna sahip üniversite olduklarını ifade ederek, ders dışı etkinliklere önem vererek öğrenciyi sosyal, kültürel ve sanatsal alanda geliştirmek istediklerini bildirdi.
SOSYAL ETKİNLİK DERSLERDE DE BAŞARIYI GETİRİYOR
Prof. Dr. Turgut, açıklamasında şunları kaydetti:
“Topluluklarımız yıl boyunca kuruluş amaçlarına göre çeşitli programlar düzenliyor. Tüm bu etkinliklere üniversitemiz veya sponsorlar maddi destek sağlıyor. Performansı yüksek topluluklarımıza desteğimiz daha fazla oluyor. Üniversitemizin kendi etkinliklerinde de görev alan öğrenciler iletişim becerisini geliştirirken kişisel gelişim ve öz güvenlerini artırıyor. Topluluklarda görev alan öğrencilerimiz derslerinde de başarılı oluyor. Toplulukta görev alarak mezun olan öğrencilerimizin kamu ve özel sektörde de çok başarılı olduğunu biliyoruz. Bunun bilinciyle hareket edip öğrenci topluluklarımızı önemsiyor, değer veriyoruz.”
AA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder