6 Haziran 2014 Cuma

2014 baby shower trendleri

günlük haber oku

1 Her şeyden önce, klasik pembe ve mavi yine sık kullanılan tonlar ancak bu ikili, bu sezon yerini sıcak renklere bırakıyor. Özellikle de kırmızı ve tonları çok revaçta olacak.

2 Vintage temalı sevimli objelerden yola çıkılarak organize edilecek, yine aynı temalı partiler “in” ler arasında.

3 Yeşil ve tonları bu sene baby shower partilerinin vazgeçilmez renkleri arasında olacak.

4 Partinizi tavşan temalı objeler üzerine gerçekleştirebilirsiniz. Zira, sevimli tavşanlar bu senenin en öne çıkan hayvan figürlerinden biri.

5 Tavşan gibi diğer hayvan figürlerini de kullanabilirsiniz elbette. 2014 partilerinin en kuvvetli figürlerinden bir diğeri de fil olacak.

6 2014 baby shower’larının en göze çarpan temalarından biri de, sıcak ve soğuk renklerin başarılı bir şekilde bir arada kullanıldığı robot ve uzay teması.

7 Cam biberonlar, süt şişeleri gibi geleneksel objelerin hakim olduğu düzenekte organize edilen partiler de seçenekleriniz arasında.

8 Ve konfetiler. Konfeti deyip geçmeyin, bu ince kağıt parçaları ve hayal gücünüzü buluşturabilirseniz, harikalar yaratabilirsiniz.

9 Ve pastel renkler. Nane yeşili, uçuk pembe, lila, somon, sarı ve tonları. Birbiriyle uyumlu olan bu tonları, önerdiğim bir konsept ile kullanabilirsiniz. Özellikle yeşil ve sarıyı tavsiye ederim.

10 Bir erkek bebek karşılamaya hazırlanıyorsanız, “vahşi batı” temasını kullanabilirsiniz. İnanın, küçük kovboy şapkalı objeler çok şirin duruyor.

11 Karnaval teması diğer bir alternatif ve bu sezon oldukça trend olacak.

12 Benzersiz bir parti için bir öneri de balonlar. Balonlarla bezenmiş bir parti konsepti ve sıcak hava balonu temalı cup cake’ler oldukça “hava”lı olacaktır.

13 Mercan, pembe, fuşya gibi canlı renkler de, 2014 partilerine damgasını vuracak tonlardan. Bu renkleri, özellikle kız bebek bekleyen anne adayları tercih edebilirler.

14 Son olarak, katılan her konuğun, minik misafir için duygularını yazdığı bir anı defteri veya küçük post-it’ler, partilerin olmazsa olmazlarından ve çok trend.



2014 baby shower trendleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder