19 Mayıs 2013 Pazar

2013 Jean modelleri

Aynaya uzun uzun bakarak kendinizi inceleyin. Eğer jeaniniz bebek bezi gibi duruyorsa, 80'lerin video kliplerinden çıkmış gibi görünüyorsanız veya hala yukarıdan aşağı doğru sivrilen paçalı bir jean giyiyorsanız dışarı çıkmada önce tekrar düşünmelisiniz. İşte çoğu kadının jean alırken ve giyerken yaptığı hatalar..

Belinizi sıkan jeanleri giymeyin


Belinizi sıkan ve yanlardan göbeğinizin, yağların sarktığı jeanlerden kesinlikle irak durun.. Bu hem fiziksel hem de moda sağlığı için uygun değil.. Belinizi çok sıkan, dar jeanlerden irak durun. Bel çevresi biraz etli veya yağlı olanlara iyi haber ise jeanlerin bel çevresinbin genişletilebilmesi..

İç çamaşırınız görünmesin


Düşük bel jean giyiyorsanız iç çamaşırınızı jeanin üzerine çıkarmayın. İç çamaşırınızın görünmediğinden, bel çevresinin taşmadığından emin olun. Düşük bel giydiğinizde çömelmeden önce gömleğinizi veya tişörtünüzün belinizi örttüğünden, iç çamaşırınızın görünmediğinden emin olun.

Külah biçimli jeanleri giymeyin


Herkes dondurmayı sever ancak kim dondurma külahı gibi görünmek ister? O halde bileklerinizin inceliğini vurgulamak için üst tarafı geniş paçalara doğru daralan üçgen jeanlerden giymeyin. İşe yaramaz!. Bu kalça ile basenlerinizin daha geniş görünmesine neden olur.

Jean sizin mi yoksa annenizin miydi?


Annenizin jeanini giyiyormuş gibi görünmek istemiyorsanız baldır ve diz bölgesi geniş jeanlerden giymeyin. Yürürken bacaklarınız çok kalın gözükür. kalçaya tam oturan yüksek belli jeanlerden irak durun. Kendinize uygun bir jean alın.

Moda kurbanı olmayın..


Eğer jeanle ilgili modayı yakından takip ediyor ve giyiyorsanız moda kurbanı kadınlar kategorisinde olabilirsiniz. Her yeni trend size uygun olmayabilir. Beğendiğiniz ünlüler gibi giyinmeye çalışmayın.. Örneğin iyi görünmek için düşük bel pantolon giyip paçalarını botunuza sokmayın. Magazin dergilerindeki ünlüler değil, sabır sizin için uygun jeani bulma yoludur. Bir iki jean denedikten sonra bu bana yakışmadı diyerek aramayı bırakmayın. Yedinci de şansınız yoksa en kötüsü yirminci de aradığınızı bulursunuz.

Jeanle ilgili yanlış bilinenler..


Her kadın boru paça jean giyebilir..



Bu genelleme doğru değildir. Özellikle minyon tipli kadınlar boru paça jean almamalıdır. Düz kesimli jeanleri tercih etmelidir. Boru paça jean her vakit bacaklarınızı daha kısa gösterir. Boru paça jeanler uzun ve ince kadınlar için idealdir.

 

Dar jean her vakit iyidir..Her vakit iyi değildir. Çok dar jeanler, bacaklarınızın sosis ya da sucuk gibi görünmesine ve selülit oluşmasına neden olabilir. Tavsiyemiz çok sıkı olmayan jeanlerden kendinize en uygun olanı seçmeniz..

Çok dar jeanler acıtsa da daha zayıf gösterir..


Dar kot giyenler daha zayıf göründükleri yanılgısına düşerek kendilerine ızıdrap verirler. Giydiklerinde ilgiyi sadece geniş basen ve kalçalarına çekebilirler. Bu nedenle çok dar olmayan koyu renkli jeanleri tercih ettiğinizde hem rahat edecek hem de zayıf görüneceksiniz. 
ad 2013 Jean modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder