30 Aralık 2013 Pazartesi

sakarya ve samsun'da trafik kazası: 2 ölü 8 yaralı

sakarya’daki kaza, gece geç saatlerde sapanca ilçesine bağlı uzunkum köyü yakınlarında meydana geldi. edinilen bilgiye göre, sapanca’da bir yakının düğüne katılan İsmail bozkurt (45) 34 ha 3215 plakalı otomobil ile arifiye yönüne giderken uzunkum köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Özgür gür (27) idaresindeki 54 sd 965 plakalı midibüsle çarpıştı.


yaralilar tedavİ altinda

kazada otomobil sürücüsü ve araçta bulunan hanife (44), veysel (17) ve levent bozkurt (33) ile midibüs yolcuları Özlem balta (22), asuman Çınlar (16), talha recep gündağ (16) ve kamil Özbey (20) yaralandı. kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan hanife bozkurt yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


samsun’da kamyonet baraja uÇtu

kaza, bafra ilçesi altınkaya barajı beleç mevkisinde meydana geldi. İbrahim doğan (34) idaresindeki 55 kn 986 plakalı kamyonet, 40 metre yükseklikten baraj gölüne uçtu. araçta bulunan sadettin bozkurt (48), yüzerek kıyıya çıkmayı başardırken, İbrahim doğan araçta sıkıştı.


soruŞturma devam edİyor

bozkurt’un haber vermesiyle olay yerine gelen köylüler, İbrahim doğan’ın cesedini araçtan çıkartarak, jandarmaya haber verdi. doğan’ın cesedi, otopsi için bafra devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Şahısların bölgeye av için gittikleri ve ölen sürücünün ehliyetinin olmadığı öğrenildi. kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



sakarya ve samsun'da trafik kazası: 2 ölü 8 yaralı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder