9 Ocak 2013 Çarşamba

2013 flo bağcıklı kürklü bot ve ayakkabı modelleri

2013 Flo Bağcıklı Bot ve Ayakkabı Modelleri
Sezonun trendi bağcıklı botlar FLO ‘da…
Bağcıklı botlar yeni sezonla birlikte geri döndü. İster uzun ister yarım ister kısa olsun tüm botlarda yoğun bir şekilde bağcık fırtınası esiyor! Gerek dar paça jean ya da yine dar paça kısa pantolonlarla gerekse kışlık elbiselerle kullanabileceğiniz bu tarz botların değişik modellerini, FLO sizler için sunuyor.
 
Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO’nun bağcıklı botlarını gündüzleri rahatlıkla kullanabildiğiniz gibi geceleri ve kışın soğuklarında da rahatça tercih edebilirsiniz. FLO’nun; deri, süet ya da özel detaylı bağcıklı modellerinden birini seçmek ise size kalıyor.

Bu kış kürk modası en çok botlarda karşımıza çıkıyor. Yeni sezonda; aksesuar, ayakkabı ve daha birçok alanda suni kürk detayı göze çarpıyor. Özellikle bot ve çizmelerin dış yüzeyinde kullanılan suni kürk, bu yılın favorilerinden…
Türkiye’nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO’nun, soğuk havalarda sizleri çok sıcak tutacak hem de modaya uygun tasarlanmış kürklü botları ile bu kış çok sıcak geçecek.
Uygun fiyat ve kalite avantajını birlikte sunan FLO’nun; ince topuktan uzun topuğa kadar kürklü modelleri; platformlu, kalın ya da düz taban seçeneklerinden değişik renk kürk modellerinden biri sizin için…


2013 flo bağcıklı kürklü bot ve ayakkabı modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder