15 Ocak 2013 Salı

Calvin Klein ile şıklık içinizde başlar...

Kadın vücudunu en iyi tanıyan ve yansıtan detaylara sahip dünyaca ünlü Calvin Klein, yeni sezon iç giyim ürünleriyle bu yıl da kendinden söz ettiriyor. Marjinal tasarımlarıyla iç giyimde oldukça dikkat çeken Calvin Klein iç çamaşırları, kendini özel hissetmek isteyen kadınlara sesleniyor.

Birbirinden canlı renkleriyle göz kamaştıran Calvin Klein iç çamaşırları bu sezon sahip olduğu tüm şıklığı kadınların bedenlerine taşıyor. Calvin Klein koleksiyonunda yer alan birbirinden farklı tasarımlardaki iç çamaşırları, rahatlığı ön planda tutarak seksi, şık ve rahat bir kullanım sunuyor.

Hem rahatlığa hem şıklığa önem veren kadınlara özel hazırlanan Calvin Klein iç çamaşırı koleksiyonu, kullanılan renkleri ve zarif detaylarıyla bu sezon tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Koleksiyonda yer alan kırmızı, lacivert, fuşya renkli iç çamaşırları bedenleri renklendirirken iç güzelliğinize ayrıcalık katıyor. Koleksiyonun öne çıkan modellerinde kullanılan puantiye ve danteller de etkileyici olmak isteyen kadınların bir numaralı tercihi. Calvin Klein yeni sezon iç çamaşırları bu sezon çarpıcı renkleri ve ince detaylarıyla gardıroplarınızı renklendiriyor.

ad Calvin Klein ile şıklık içinizde başlar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder