26 Şubat 2014 Çarşamba

conte: ateşli taraftar Önünde oynayacağımızı biliyoruz

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, İtalya’da elde ettikleri 2-0′lık skorun kendileri için bir avantaj olduğunu ancak 25 bin ateşli taraftar önünde oynayacaklarını bildiklerini söyledi.


Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte ve kaleci Buffon, UEFA Avrupa Ligi 2. Turu’nda oynanacak rövanş maçı öncesi Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi. İtalyan teknik adam sahalarında elde ettikleri 2-0′lık avantajı iyi değerlendirmek istediklerini belirterek, “2-0 bizim için avantaj ama yarın akşam 25 bin ateşli taraftar tarafından karşılanacağımızı biliyoruz. Biz maçımızı oynayacağız. Kuvvetli bir takıma ve kuvvetli seyirciye karşı oynayacağız. 2-0′ı korumaya çalışacağız ama bununla yetinmeyip gol atmaya da çalışacağız” dedi.


Hava şartlarının Juventus için avantaj olup olmadığı yönündeki bir soru üzerinde Conte, “Böyle durumlara hazırlıklıyız. Yarın da ona göre oynayacağız. Trabzonspor’a büyük saygımız var ama biz yarın maçı oynayıp turu geçmeye çalışacağız” cevabını verdi.


Conte, basın mensuplarının Şampiyonlar Ligi’nden sonra UEFA Avrupa Ligi’nde oynamalarının morallerini bozup bozmadığı yönündeki soruları üzerinde, “Büyük bir istekle oynayacağız ayrım yapmayacağız. Kısa aralıklarla maçlar oynayacağız ama biz bunlara da hazırlıklıyız. Oyuncularımız sahada gereken mücadeleyi yapacaklardır” şeklinde cevap verdi.


Juventus’un başaralı kalecisi Buffon ise yarın akşam kuvvetli bir takım ile oynayacaklarını vurgulayarak, “Trabzonspor iyi bir takım. Evimizde elde ettiğimiz 2-0′lık avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi’ne olduğu gibi UEFA Avrupa Ligi’ne de aynı bakıyoruz. Bu turları geçmeye çalışacağız. Tecrübelerimize yeni tecrübeler katacağız. Bunu da ilerleyen maçlarda göstereceğiz” diye konuştu.


Buffon, bordo-mavili kaleci Onur Kıvrak hakkında ise şunları söyledi:


“Onur’un maçlarını izledik. Torino’da çok iyi kurtarışlar yaptı. Maça topu çok iyi sokuyor, çok iyi bir kaleci olduğunu söyleyebilirim.”


Akşam saatlerinde Trabzon’a gelen Juventus antrenman yapmazken, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nu gezdi.



conte: ateşli taraftar Önünde oynayacağımızı biliyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder