27 Şubat 2014 Perşembe

gümüşhane torul gençlik, İstanbul'dan puanla dönmek istiyor

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik’in antrenörü Ali Bahadır Aksoy, “İstanbul deplasmanında oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasından puanla dönmek istiyoruz” dedi.


Gümüşhane Torul Gençlik, Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu’nda 5 Mart Çarşamba İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarına antrenör Ali Bahadır Aksoy yönetiminde başladı.


Günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren Gümüşhane Torul Gençlik sporcularına, ısınma, ağırlık ve top çalışması yaptıran Antrenör Aksoy, sık sık uyarılarda bulunarak oyuncuların maça konsantre olmalarını istedi.


Aksoy, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu oynadıkları Konak Belediyesi karşılaşmasında play-off yolunda mühim bir vurus aldıklarını belirterek, “Play-off’a kalmak için İstanbul deplasmanından puanla dönmek istiyoruz” dedi.


Konak Belediyesi karşılaşmasının kendi alan ve taraftarları önünde kaybedilmemesi gereken bir karşılaşma olduğunu ifade eden Aksoy, şunları söyledi:


“Dört maçımız kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe Grundig, İnegöl Belediyesi ve Ziraat Bankası maçlarımız var ancak, biz İstanbul deplasmanında oynayacağımız karşılaşmayı düşünüyoruz. Karşılaşmaya çok iyi hazırlanıyoruz. İstanbul’dan kesinlikle puanla dönmemiz lazım. Bizi takip eden Konak Belediyesi’nin yapacağı karşılaşmalar da mühim ancak, biz kendi maçlarımıza bakıyoruz.”



gümüşhane torul gençlik, İstanbul'dan puanla dönmek istiyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder