26 Şubat 2014 Çarşamba

reina: henüz karar vermedim

Pepe Reina, Napoli’deki geleceğinin kulübün başarısına göre değişmeyeceğini belirtti.


2005 yılında Villarreal’den Liverpool’a transfer olan İspanyol oyuncu, sezonun başında Serie A ekibine kiralık olarak gelmişti.


31 yaşındaki kalecinin, sezon sonunda Barcelona’dan ayrılacak Victor Valdes’in yerine Katalan kulübüyle iletişime geçtiği haberleri gündeme geldi.


Reina yaptığı açıklamada, “Kiralık süremin dolmasından sonra Liverpool’a dönmek zorundayım. Orada kararımı vereceğim. İyi bir sezon geçiriyoruz. Ancak kararım sezon sonundaki sonuca göre değişmeyecek.”şeklinde konuştu.


Bu sezonki performanslarından da bahseden İspanyol oyuncu,”Juventus’un geçirdiği sezon, diğer takımların başarısını gölgede bıraktı. Avrupa Ligi’ne büyük saygı duyuyoruz, İtalya Kupası’nda da final oynayacağız. Ayrıca Şampiyonlar Lig’i seviyesine gelmeliyiz.” ifadelerini kullandı.


Avrupa Ligi’nde 0-0 berabere kaldıkları Swansea maçının rövanşını da, “Hız ve ritim yarın kazanmamızda kilit nokta olacak. Baskılı bir şekilde oynamalıyız. Yüksek tempolu bir maç çıkarmalıyız. Kimin topla daha çok oynayacağı yarın için mühim olacağını düşünmüyorum. Bizim için mühim olan şey defansımız ve atağımız arasında iyi bir denge sağlamak olacak. Farklı şanslar yaratmalıyız ve risksiz kontra ataklara çıkmalıyız.” sözleriyle değerlendirdi.



reina: henüz karar vermedim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder