28 Şubat 2014 Cuma

tottenham, roberto mancini İçin öneri yapacak

Fatih Terim’in yerine göreve gelen ve sık sık rotasyona gitmesi ve henüz bir sistem oluşturmaması ile eleştirilen Mancini, sarı kırmızılı takımda dahil sahada hiç yenilmedi. Farklı bir diziliş ve sistem ile Galatasaray’a değişim getirmeye çalışan İtalyan teknik adam için İngiliz gazeteleri müthiş bir iddia ortaya attı.


“MANCINI DE İSTİYOR”


Sezona 100 milyon Euro’yu bulan transferlerle başlayan ancak istediği skorları bir türlü alamayınca Villas Boas’ı göreve getiren Tottenham, sezona eski oyuncuları Sherwood ile devam ediyor. Premier Lig’e erken havlu atan ve oynadığı futbolla Tat vermeyen Londra ekibi yeni menajer arayışlarını sezon sonuna bıraktı. Bu yılı geçiş sezonu olarak kabul eden Tottenham, Premier Lig’de şampiyonluk yaşamış bir ad üzerinde duruyor. Manchester City ile İngiltere’de başarılar kazanan Mancini, Tottenham’ın radarına girdi. İngiliz medyasına göre Mancini’nin de İngiliz ekibine olan ilgisi gözle görülü bir şekilde var.


“SEZON SONU TEKLİF YAPILACAK”


Tottenham yöneticileri Mancini’nin Galatasaray’da sezon sonuna kadar görev yapmasını bekleyecek. ardından İtalyan teknik adam ile masaya oturacak. Mancini’nin istifası durumunda dfoğacak olan tazminatı da ödeme kararı alan Tottenham, İtalyan menajer için çok istekli. Premier Lig’de önümüzdeki sezon zirveye oynamak isteyen Tottenham, Mancini dışında bazı isimlerin de üstünde duruyor. Metro gazetesindeki haberin ayrıntısında ise Londra ekibinin en mühim kriteri şampiyonluk yaşamış bir teknik adam. İngiliz medyasında hızla yayılan bu haber Tottenham yetkilileri tarafından da onaylandı.



tottenham, roberto mancini İçin öneri yapacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder