27 Şubat 2014 Perşembe

maçın ardından - mandıralı -

UEFA Avrupa Ligi 2. turu rövanş maçında sahasında İtalya’nın Juventus takımına 2-0 yenilerek elenen Trabzonspor’un teknik sorumlusu Hami Mandıralı, rakipleri karşısında istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını, birkaçı dis oyuncularının beklediklerinin altında bir performans sergilediğini söyledi.


Mandıralı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında öncelikle bir maç kaybettiklerini belirterek, “İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Oyuncularımız, beklediğimizin altında futbol sergiledi. Birkaç futbolcu arkadaşımız hariç, onlar üstün performans gösterdiler. Taraftarlarımız mutlaka üzüleceklerdir ama bizi sorgulamayacaklardır diye düşünüyorum. Yenildiğimiz takım Juventus’tu” dedi.


Juventus ile ilk oynanılan maçın ilk yarısından memnun olduklarını daha evvel söylediklerini ifade eden Mandıralı, şöyle devam etti:


“Bugün değişik bir kadroyla sahaya çıktık, onun da yansımaları oldu. Sonuç olarak bütün arkadaşlar bu takımın oyuncuları. Hepsine dönem dönem şans vermek zorundayız. Bu arkadaşlarla yolumuza devam edeceğiz. Bugün beklediğimiz altında performans sergilediler. Söyleyecek çok fazla şey olduğunu düşünmüyorum. Coşkulu oynayamadık, bunu tribünlere yansıtamadık. Bu nedenle de oyunu tutamadık. Maçta gollerin gelmesi bizi oyundan düşürdü.”


Mandıralı, sakatlığının ardından idmanlara yeni çıkmaya başlayan Malouda’ya neden forma verdiği şeklindeki bir soruya da “Malouda mühim bir oyuncu. Kendisiyle nihayet idman sonrası konuştum. İyi şeyler yapacağını söyledi. Dünya markası bir oyuncu ama bugün performansından memnun olmadığımı söylemek isterim” ifadesini kullandı.


Bordo-mavili futbolcu Özer Hurmacı da “Çok güzel şeyler yapmayı düşünüyorduk ancak erken gol yedik. Moralimiz bozuldu. Sonuçta Juventus’a kaybettik. Torino’da Juventus’un finali kazanacağını düşünüyorum” diye konuştu.


Zeki Yavru ise “Gol yemeden gol atmamız gerekiyordu. Gol yiyince erken veda ettik” dedi.


-Onur ve Pirlo’ya alkış


Karşılaşmanın ardından Trabzonspor taraftarları, yaptığı kurtarışlarla farkı önleyen kalecileri Onur Recep Kıvrak’ı alkışladı.


Taraftarlar, Juventus takımını da alkışlarken özellikle Pirlo’ya sevgi gösterisinde bulundu.



maçın ardından - mandıralı -

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder