27 Şubat 2014 Perşembe

fırtına juventus'a İşlemedi: 0-2

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında sahasında İtalyan devi Juventus’a 2-0 kaybederek Avrupa Ligi’ne veda etti.


Juventus ÇOK FARKLI


Maça müthiş bir istek ve baskıyla başlayan Juventus, ilk maçın aksine Trabzonspor’u sahasına hapsetti ve golleri


0 – 2


0


İsabetli şut


9


2


İsabetsiz şut


5


1


Korner


3


5


Faul


4


0


Sarı kart


0


0


Kırmızı kart


0


%38


Topla oynama


%62


de buldu.


Henüz 5. dakikada Giovinco’nun soldan ters tarafa yerden pasına Isla çok sert vurdu. Onur’dan seken top direğe çarpıp oyun alanına döndü. 6. dakikada Özer’in soldan ortasına ceza sahasında kimse dokunamadı. Top kaleye paralel gitti.


9. dakikada Giovinco’nun sağ çaprazdan doğrudan kaleye gönderdiği serbest vuruşta top barajdan sekip kornere çıktı. Giovinco’nun soldan kullandığı kornerde sol çaprazda topu alan Marchisio’nun sert şutunu Onur yumruklayarak uzaklaştırdı.


12. dakikada Vidal’in sağdan merkeze pasında Pogba çok sert vurdu. Onur bu şuta da geçit vermedi. 15. dakikada Giovinco’nun sağdan yerden ortasında evvel Marchisio’nun ardından da Peluso’nun şutuna Onur geçit vermedi. Boşta kalan topu Isla ağlara gönderse de pozisyonu ofsayt olduğu için bu gol sayılmadı.


18. dakikada Osvaldo’nun sol kanattan nihayet çizgiye inip yerden ortasına Giovinco vurdu. Onur bu şuta geçit vermedi. Dönen topu yakın mesafeden Vidal ağlara gönderdi: 0-1.


22. dakikada Adrian’ın sol çaprazdan çok sert şutunda top üstten auta çıktı. 33. dakikada Marchisio’nun pasıyla savunma arkasına sarkan Giovinco gelişine ortaladı. Osvaldo yakın mesafeden topu rahat şekilde ağlara gönderdi: 0-2


42. dakikada Giovinco’nun pasıyla savunmanın arkasına sarkan Vidal’in şutunu Onur iki hamlede denetim etti.


18′


Osvaldo’nun sol kanattan nihayet çizgiye inip yerden ortasına Giovinco vurdu. Onur bu şuta geçit vermedi. Dönen topu yakın mesafeden Vidal ağlara gönderdi.


İlk yarı Juventus’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.


Juventus TEMPOYU DÜŞÜRDÜ


İkinci yarıda tempoyu düşüren ve oyunu soğutan Juventus skoru korumayı başardı.


50. dakikada Özer ile paslaşan Malouda, sol çaprazdan ceza sahasına girdi. Topu ayağından çok açınca Buffon tehlikeyi önledi.


53. dakikada Vidal’in pasıyla sağ kanattan hareketlenen Giovinco’nun aşırtma vuruşu Onur’u geçti. Aykut kale önünde kafayla pozisyonu engelledi.


57. dakikada hızlı çıkan Juventus’ta Giovinco 50 metre topu sürdükten sonra sol çaprazdan sert vurdu. Onur ayaklarıyla golü önledi.


66. dakikada Adrian’ın sağ çaprazdan sol ayağıyla sert şutu savunmada Ogbonna’dan döndü. 68. dakikada Olcan’ın sağ çaprazdan doğrudan kaleye gönderdiği serbest vuruşu Buffon rahat şekilde denetim etti.


73. dakikada Osvaldo’nun şık topuk pasında Padoin sol çaprazdan sert vurdu. Onur topu iki hamlede kornere çeldi.


76′da Isla’nın derinlemesine pasına Giovinco dokundu. Onur topu nihayet anda çeldi. 78. dakikada ceza sahasının derhal dışından kazanılan serbest vuruşta Giovinco’nun müthiş şutunu Onur kurtardı. Dönen topta Peluso yakın mesafeden topu auta gönderdi.


83. dakikada Özer’in in ceza sahası dışından şutunu Buffon rahat şekilde denetim etti. 87′de tekrar Özer, ceza sahasının derhal dışından nefis vurdu. Top direği sıyırarak auta çıktı. Kalan sürede gol çıkmadı ve Juventus maçı 2-0 kazandı.


MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN


!Hami Mandıralı


Performans: 3/10


Çok riskli ve hatalı bir takım sahaya sürdü. Bu nedenle de ilk yarıda rakip tek kale oynadı. İkinci yarıda hatasından döndü ama hem maç hem tur gitmişti.


Antonio Conte


Performans: 8/10


Karşısındaki dirençsiz rakibin eksiklerini iyi değerlendirdi. Baskılı başlayarak ilk yarıda golleri buldu. 2-0′dan sonra da oyunu tamamen rölanteye aldı.


Avni Aker’de ilk kez Trabzonspor, bu sezon Avrupa maçlarında evinde ilk kez mağlubiyet yaşadı.


Kadir devam edemedi İlk yarıda kasığından sakatlanan Kadir Keleş, 37′de yerini Zeki’ye bırakmak zorunda kaldı.


Yönetime tepki var Trabzonspor tribünleri tezahüratlarla yönetime tepki gösterirken yönetimi istifaya çagri etti.



fırtına juventus'a İşlemedi: 0-2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder