26 Şubat 2014 Çarşamba

mourinho: bence Şanslar eşit...

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray deplasmanından 1-1′lik beraberlikle dönen Chelsea’de teknik direktör Jose Mourinho, ikinci yarıda Galatasaray’ın baskısını yoğun şekilde hissettiklerini ve yedikleri golün kaçınılmaz olduğunu ifade etti.


Skorun kendisini tatmin etmediğini belirten Mourinho, maçtan sonra verdiği demeçte, “Sonuçtan mutlu değilim ama zamir bir netice da değil. Özellikle ilk yarı çok iyiydik. İkinci golü bulmamız gerekiyordu. Şanslar bulduk ama değerlendiremedik. İkinci yarı Galatasaray çok etkiliydi gol atmayı da hak ettiler. Üzerimize baskı kurdular ve bu da skora yansıdı.” şeklinde konuştu.


Savunmaya dayalı bir oyun oynadıklarını söyleyen Portekizli teknik adam, “Drogba ve Sneijder için güç bir maç oldu. Kapalı bir oyun sergiledik. Kornerde bir hata yaptık bunun dışında genel anlamda iyiydik. Bazı oyuncularımızda problemler vardı bu yüzden ilk 11′de şans vermedim onlara. Bunun dışında boş alanları değerlendirecek oyuncularımız ilk yarı iyiydiler ama ikinci yarı oyundan düştüler.” dedi.


“TÜRK TARAFTARLAR FANTASTİK”


Sarı kırmızılı taraftarları fantastik bulduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “Şansları eşit olarak görüyorum evimizde 4-5 bin civarında türk taraftar olacak burada türkler çok fantastik bir ortam yaşattı bizlere. Bizim taraftarımız onlar kadar iyi olmasa da bizi desteklemek için gelecekler. Sonuç olarak kaybeden taraf Galatasaray, çünkü 1-1′in garantisi yok. Şu anda olmak istediğim yerdeyim bir gün benim için doğru adam olmadığımı söylerseler giderim. Türk taraftarlarını seviyorum, kimi olaylar oluyor ama genel olarak iyiler.” açıklamalarında bulundu.



mourinho: bence Şanslar eşit...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder