31 Ocak 2014 Cuma

arsenal'de kallstrom yerine klose

Kim Kallstrom, sağlık kontrollerinden geçti ve sezonun sonuna kadar Arsenal’de kiralık olarak oynamak için anlaşmaya vardı ancak Goal’ün edindiği bilgiye göre İsveçli oyuncu Miroslav Klose’den dolayı Emirate Stadına gelmeyecek.


Arsenal transferin nihayet gününde Lazio’nun golcüsü Klose’yi kiralayabileceği haberleri çıktı ve Spartak Moskova’nın ortasaha oyuncusu Kallstrom, Real Madrid’in genç oyuncusu Alvaro Morata ile alternatif seçenek olarak görüldü.


Arsenal’in yöneticisi Dicky Law, Cuma günü Alman emektar oyuncu ile görüşmek için İtalya’ya gitti. Gelen haberler Klose’nin bu transfere sıcak baktığı ve Serie A ekibi ile anlaşamadığı yönünde.


Aaron Ramsey’in altı hafta sahalardan irak kalacağı öğrenilmesiyle birlikte Arsene Wenger, orta sahaya takviye yapmak istiyordu.


Blaise Matuidi de Wenger’in bir numaralı tercihi oldu ancak Fransız oyuncu PSG ile sözleşme yeniledi. Wenger daha sonrasında rotasını Southamptonlı Morgan Scheiderlin’e çevirdi ancak bu transfer de gerçekleşmedi.


Wenger sonunda Kallstrom için hamle yapmıştı ve 31 yaşındaki oyuncu Cuma günü görüşmeleri tamamlamak için Londra’ya gelmişti.



arsenal'de kallstrom yerine klose

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder