29 Ocak 2014 Çarşamba

neymar: santos bana barcelona ile görüşme İzni verdi

Son haftalarda adı gündemden düşmeyen Neymar, bugün bir belge yayınlayarak, Santos’un kendisine Barcelona ile görüşmesi için izin verdiğini belirtti.


Bu sezon başında Katalan ekibine transfer olan Brezilyalı futbolcunun transferinde usulsüzlük iddiasıyla Barcelona Başkanı Sandro Rosell hakkında suç duyurusunda bulunulmuş ve başkan Rosell de bu iddialar üzerine istifasını vermişti.


Ancak bu transferle ilgili gelişmeler ve kaos sona ermiş değil. Salı günü bir açıklama yapan Neymar’ın babası, Brezilyalı yıldızı başka bir takıma satmamak için 2011 senesinde 10 milyon avro aldığını kabul etmiş, Santos Başkanı Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro ise konudan kendisinin hiçbir haberi olmadığını dile getirmişti.


Barcelonalı yıldızın kişisel Twitter hesabından ve kulübün resmi sitesinden açıklanan belgede şu ifadelere yer veriliyordu: “Santos Kulübü, Neymar’ın başka kulüplerle görüşme halinde olduğuna ve herhangi bir takıma transferinin 2014 senesinden evvel gerçekleşme ihtimali olduğuna dair bilgi sahibidir.”


Başkan Riberio imzalı 8 Kasım 2011 tarihli dökümanda, Santos’un açıkça Neymar’ın başka takımlarla görüşmesine izin verildiği belirtiliyor.


N amp;N şirketinin sahibi olan Neymar’ın babası, yaptığı açıklamalarda, Neymar transferinden 40 milyon avro kazandıklarını açıkça dile getirmişti.



neymar: santos bana barcelona ile görüşme İzni verdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder