31 Ocak 2014 Cuma

serdar arseven arkadas modern darbe'yi anlattı

İŞte serdar arseven’İn açiklamalarinin satir baŞlari:


sunucu: arkadas modern vurus hayırlı olsun. arkadas modern vurus başbakan erdoğan tarafından da telaffuz edildi. bu kitap nasıl gelişti?


serdar arseven: benim bu kitapta aslında yer alan 1998 yılında yazılmış olan bir yazım var “abd’nin halife dayı fethullah gülen” oradan başlayan. cemaati yakından takip etmeye çalıştım. siyonizm’in türkiye ve İslam ülkeleri üzerindeki etkisini yakından izledim. arkadas modern darbe’den ilk olarak hasan karakaya bir yazısında bahsetmişti. ben daha sonra ak parti yöneticilerinden mashar bağlı hocamdan duydum. kitabın ön sözünde ikisine de teşekkür ettim. sonra da başbakan recep tayyip erdoğan, arkadas modern darbe’yi kullandı. epey bir hazırlık sonrası bu ad oturdu. 


sunucu: 17 aralık’tan daha önce yayınlanan argümanlardan yararlanarak hazırlanmış bir kitap mı?


serdar arseven: tabii. belgeler tablolar bunların epey bir hazırlığı var. biliyorsunuz ki 28 Şubat darbesi öncesi en çok öne çıkan . (yeni akit) bizdik. türkiye’de sayın rahmetli erbakan’ın üzerinde vurgu yaptığı tezgaha vurgu yapıyor. kapakta bir üçlü var rahmetli necmetin erbakan, başbakan erdoğan … alt tarafta da açık siyon yıldızı var. rahmi koç var. richdardona var. kemal kılıçdaroğlu var. mustafa sarıgül var. bunların etrafında da bir ateş, yangın var. arkadas yeşil modern ise kırmızı yazılmıştır. burada sürekli olarak müslümanların yanlış düşündüğü bir şey var. buna sayın başbakan erdoğan’da vakit zaman düşmüştür. rahmetli menderes ve turgut özal’da düşmüştür. bizim bir medeniyetimiz var, İslam medeniyeti. dolayısıyla bizim hiçbir yerden uygarlik ithal etmeye ihtiyacımız yok. dolayısıyla bizim öteden beri söylediğimiz avrupa birliği bizim için bir uygarlik örneği oluşturmuyor. avrupa birliği’nin zaten temeli üzerine duruyoruz. bu güne kadar da avrupa birliği uygulamalarından gördüğümüz türkiye’yi ne içeri almak ne de dışarıda tutmak , arada tutmak. İstedikleri vakit istedikleri yere sürüklemek için kullandıkları bir aracıdır.


sunucu: ben de avrupa birliğine her yönü ile karşı olan birisiyim. turgut özal ve adnan menderes’ten de gördüğümüz; birileri bir şey yapmak istiyor ama engelleniyorlar. başbakan erdoğan’da nema lobilerinden bahsetti. bir şeyler yapmanın basit olmadığından olabilir mi?


serdar arseven: cia raporlarına baktığınız vakit orda türklerden bahis var. türklerden emperyalist millet olarak bahsediyor. yani nedir? toprak bulduğu anda uygarlik kurmaya meyyal bir toplum. birkaç adet böyle millet vardır. anadolu her vakit öncelikli bir hedeftir. dikkat ederseniz anadolu’da en sofistike yöntemler uygulanır. ne yaparlar mesela; bir demirel figürü muhteşemdir. onla ilgili bir çok söylenmiş söz var. mesele seçimlerden önce hacılarla hocalarla, seçimlerde sonra masonlarla localarla… miting alanlarında “elinde kur’an kalbinde iman. geliyor muhteşem süleyman” diye anons edilirdi. demirel bir takım nurcu kardeşimizin sırtına binerek iktidara ulaşmış seçimlerden sonra da onları tanımamış, tekrar seçimlerde ihtiyaç olduğu vakit tekrar onlara müracaat etmiş ve aslında muhafazakarlık adı altında bazı kavramların içini boşaltmıştır.



bülent ecevit neydi? bülent ecevit’e yaptıkları da kemal derviş’i getirtmek oldu. baktığınız zamanda bülent ecevit de ulusalcı solun içini boşaltan bir figür olarak ortaya konuldu. aslında türkiye’de ortaya konulan tiplere baktığınız vakit dünyada bir süleyman demirel ustalığında bir sağcı bulamazsınız. demek ki oyunlar çok özel bir şekilde oynanıyor. burada sayın fethullah gülen ‘in bir duruşu var. emek vaiz, vaazları büyük etki meydana getiriyor. bir vakit gazetesi var. vakit gazetesi’nin ilk yayınlarına baktığınız vakit laiklik ve kemalizm karşıtı baya kıvamı olan bir gazete. daha sonsa sembolü eğitim olan bir takım faaliyetler içerisine giriyorlar. dediğim gibi muhafazakarlığın değişik kıvamda olanların yanıldığı bir nokta var. aslında siyonizmle başa çıkılamaz. bu aslında bazı yayınlarla biraz abartılarakta yapılıyor. pompalanmış bir şov..


sunucu: bu işbirliğini yaptıranlar kimler?


serdar arseven: burada size bir öneri sunuyorum diyor. benle iyi geçinirsen benim kurallarıma tabi olursan neseli de mutlu yaşarsın, hizmetlerin daha rahat olur ama karşı çıktığın taktirde bunun bedeli vardır. bunun bedelini ödemelisin. bu bedel tahmin edemeyeceğiniz kadar ağar olur. bu kitapta recep tayyip erdoğan, asimitik yayınlardan siyonizm karşında çıkartılan isimlerden ikincidir. birincisi ayetullah hamaney, ikincisi başbakan erdoğan üçüncüsü ise ilginç richer hold, bu yahudi. Şimdi niye yahudi? anti siyonist hedef gösterilen bir isim? adam, İsrail’den ve batı Şeria’dan filistinliler için sudan pay istemiş.




serdar arseven arkadas modern darbe'yi anlattı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder