31 Ocak 2014 Cuma

serdar arseven sıcak gündemi değerlendirdi

serdar arseven, ülke tv ekranlarında sıcak gündemi, sıcak sohbet eşliğinde anlattı.


İŞte serdar arseven’İn konuŞmasinin özetİ


kitabın üstündekiler çok önemli. rahmetli necmettin erbakan, abdülhamit han ve recep tayyip erdoğan var.


sayın gülen haindir demiyorum ama kuşatılmıştır. bülent ecevit’i hatırlayalım. masaya vurduğu vakit eli kırılan bülent ecevit, kıbrıs’ı sattırmam dediği vakit hiçbir yeri kırılmadı. bülent ecevit’in zonguldak’tan kalma bir anadoluluk duygusu var. merve kavakçı hanım’a yaptığı ise en hard ulusalcılığıydı. İsrail için katil dedi. onlar bülent ecevit’in işi bitti dedikten sonra bülent ecevit yatağa düştü.


siyonistler tarafından richard falk yahudi düşmanı duyuru edilmişti. kabahati ise İsrail ve batı Şeria’daki su kaynaklarından filistinlilere su istemesidir. su verilir mi!! birinci ayetullah ali hamaney var. üçüncü sırada ise recep tayyip erdoğan var. bunun nedeni ise gezi parkı olayları sonrası nema lobisi’ni açıklamış olması. nihayet olarak da hedef olmasının nedeni 17 aralık operasyonununda nema lobisi tarafından düzenlenmiş oluğunu söylemesi.


erbakan’ı siyonistler mi yıktı? neşe düzel, cengiz çandar’a soruyor ; “erbakan’ı siz mi devirdiniz diye” cengiz çandır ise “evet amerika ile aradaki kodu bozdu” diye yanıt veriyor.


simgesel sözler vardır ve siyonizm asla bunu kabul etmez. başbakan erdoğan, “tıpkı siyonizm gibi tıpkı faşizm gibi İslam’a fobi de kabul edilemez “ dedi ve hedef oldu.


bir ülkede iktidarın işini nasıl bitirirsiniz? bazı insanlar kutup yıldızı gibidir. arkasında halk desteği varsa zorlanırsınız. öldürseniz işi büyütebilirsiniz.


“netanyahu, “bu düşünce dünyada kabul edilmez” dedi.”


hakan fidan ve İhh bir simgeydi. ben birkaç isimden bahsettim. rahmetli erbakan, rahmetli abdülhamit han ve başbakan erdoğan’dan bahsettim.


baktığınız vakit ecevit bunlara benzemez ama baktığınızda abd ile karşı karşıya gelmiş bir adam. abd’yi rahatsız etti. erdoğan ise belli.


“biz güçlü bir türkiye istemiyoruz” diyorlar.


17 aralık ve 25 aralık operasyonları için “itibarsızlaştırma operasyonu”


önceden beyin yıkamak daha kolaydı, şimdi başbakan erdoğan’ın karizmasını çizmeye çalışıyorlar, başarırlar da bunu.


biz parti kurmaya çalışmaya çalışsak da bunu başarmayız. İnsanlar ailesindekilere bile kefil olamıyor. böyle büyük bir teşkilata tabi ki sızmışlar olabilir.


arseven, necmettin erbakan’ın unutulmaz sözü “bizim motor değil şeftali üretmemizi istiyorlar” sözünü hatırlattı.


cemaat, hizmet hareketi…


bir zamanlar terör örgütü olarak yargılandı ve vatan dışına ittiler. fethullah gülen’i neseli teröristsin diye yort dışına ittiler.


bu kaplan beni buradan şuraya götürür ama yolda benden bir şeyler ister. yiyecek ister, acıktım der ve sizi yememek istediğini söyler.


sabah, ıslak imzalı bidat mektuplarını yayınladı. devlet bu değildir ki.


mustafa gürcü güvenlik müdür yardımcısıydı ulusal görüşcü birisiydi. bu insan hakkında bir ihbar mektubu yazıldı. İçeri alındı ama suçsuz olduğu açıklandı ama görevinden alındı ve ekibi dağıtıldı.


tarihin en önemli seçimlerinden birine giriyoruz. erdoğan, kelle koltuk mücadele ediyor.




serdar arseven sıcak gündemi değerlendirdi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder