31 Ocak 2014 Cuma

olimpiyat aslan'a yaradı!..

galatasaray, tarim türkiye kupası b grubu 4. maçında elazığspor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı.


galatasaray tarim türkiye kupası b grubu 4. maçında elazığspor’u konuk etti. atatürk olimpiyat stadı’nda oynanan karşılaşmayı galatasaray 3-0′lık skorla kazanmayı başardı.


bu sonucun ardından galatasaray gruptaki puanını 7′ye yükseltirken, elazığspor 5 puanda kaldı. galatasaray gruptaki bir sonraki maçını tokatspor ile, elazığspor ise medical park antalyaspor ile oynayacak.


kadro yedek aĞirlikli



galatasaray’ın yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığı karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de oyunun kontrolünü eline almak istedi. sarı-kırmzıılı takım ilk 15 dakikanın ardından rakip alanda daha çok pozisyon arayan ve topa sahip olan taraf olmayı başardı.


sarı-kırmızılı takım baskısını arttırdığı nihayet 10 dakikada ise golleri peş peşe bulmayı başardı. 38. dakikada emre çolak ceza sahası içerisinden sol ayağının dışıyla orta açtı ve ceyhun bu ortaya yaptığı düzgün bas vuruşuyla topu ağlara göndermeyi başardı. 38. dakikada 1-0 öne geçen galatasaray 43. dakikada da umut’un ortasında drogba’nın attığı bas golüyle skoru 2-0′a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.


drogba rİske edİlmedİ



İlk yarıda kısa süreli bir sakatlık yaşayan didier drogba, önlem amaçlı olarak ikinci yarıya çıkmadı. roberto mancini ikinci yarıda drogba’nın felipe melo’yu oyuna aldı. İkinci yarıda skor üstünlüğünü eline geçiren galatasaray, vakit zaman oyunun kontrolünü rakibine kaptırdı.


İkinci yarının sonlarına doğru galatasaray farkı 3′e yükselten golü sabri sarıoğlu ile buldu. 85. dakikada ceza sahası dışında buluşan sabri, kaleyi düşündü. çok etkili gitmeyen top kaleci zülküf’ün önünde ekerek, elinden sekmesine neden oldu ve ağlara gitti. bu golle galatasaray 85. dakikada skoru 3-0′a getirdi.


kalan dakikalarda başka gol olmayınca, tarim türkiye kupası b grubu 4. maçında galatasaray, elazığspor’u 3-0′lık skorla mağlup etmeyi başardı.



olimpiyat aslan'a yaradı!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder