30 Mart 2014 Pazar

beşiktaş'ta dany, 2 hafta oynayamayacak

günlük haber oku

Karabükspor deplasmanından 3 puan ile dönerek ikinci sıradaki yerini pekiştirmek isteyen kara beyazlı takımda, mağlubiyet sonrası hesaplar bozuldu.


OĞUZHAN’IN DURUMU CİDDİ DEĞİL


Takipçisi Galatasaray’ın Konyaspor deplasmanından 1 puan alması sonucu averajla üçüncü sıraya gerileyen Beşiktaş’ta, sakatlanan Oğuzhan’ın durumunun çok agirbasli olmadığı bildirildi. Genç futbolcu 2 gün dinlendirildikten sonra antrenmanlara başlayacak ve hafta sonu oynanacak Kayserispor maçında sahada olabilecek. Dany’in çözümü ise iki hafta sürecek.


TÖRE DERBİYE YETİŞECEK


Siyah beyazlılarda sakatlığını geride bırakan Ömer Şişmanoğlu da takımla birlikte antrenmanlara çıkabilecek düzeye geldi. İki hafta evvel dizinden ameliyat olan Gökhan Töre’nin çözümünin ilk aşamasının tamamlandığı ve 30. haftadaki Fenerbahçe derbisine yetişebileceği ifade edildi.


FERNANDES KARARI BEKLENİYOR


Ayrıca yönetim kurulu yapacağı toplantıda 10 gün evvel izinsiz olarak ülkesine giden ve ulusal takım doktoru tarafından kontrollerden geçen Fernandes ile ilgili kararını verecek. Disiplinsiz hareketi nedeniyle kadro dışı bırakılması gündeme gelen Fernandes’in ameliyat olma isteği de masaya yatırılacak.



beşiktaş'ta dany, 2 hafta oynayamayacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder