31 Mart 2014 Pazartesi

fenerbahçe Ülker: 77 - galatasaray liv hospital: 52

günlük haber oku

Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanan maçta ilk çeyrek 17-17′lik eşitlikle tamamlandı. İkinci çeyrekte daha etkili olan sarı-lacivertliler, çeyreği 42-25 üstün geçti.


Oyundan düşen Galatasaray Liv Hospital’a karşı arayı açmaya devam eden Fenerbahçe Ülker, üçüncü çeyreği de 61-37 önde kapattı.


Son çeyrekte baskılı oyununu sürdüren Fenerbahçe Ülker karşılaşmadan 77-52 galip ayrıldı.


Fenerbahçe Ülker BAŞANTRENÖRÜ Zeljko Obradovic:“KIRK DAKİKA BOYUNCA OYUNCULARIM HARİKA MÜCADELE ETTİ”


Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, bugünkü alınan derbi galibiyetinden dolayi oyuncularını ve sarı-lacivertli taraftarları kutlama etti.


Ülker Sports Arena’da oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sırp antrenör Obradovic, bu akşamki oyundan ve alınan galibiyetten nihayet derece memnun olduğunu söyledi.


“KIRK DAKİKA BOYUNCA OYUNCULARIM HARİKA MÜCADELE ETTİ”


Obradovic, oyuncularının çok güzel bir mücadele sergilediklerini söyleyerek, “Bu akşamki savunmamızdan çok memnun oldum. Bazı hatalarımız dogal ki oldu ama üstesinden gelmesini bildik. Bu akşam alınan sonuçtan ziyade takımın hücum açısından daha iyi olacağını biliyorum. Oyuncularımın da bunun bilincinde olduğunu biliyorum. Taraftarlara müthiş atmosferden dolayı teşekkür ediyorum. Galatasaray’a da Euroleague’de başarılar diliyorum” dedi.


Oğuz Savaş: “BU KADAR KOLAY OLMASINI BEKLEMİYORDUK”


Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Oğuz Savaş ise derbi galibiyetlerinin her iki camia içinde önemine değinerek, “Hafta içi çok mühim bir maç kaybetmiştik. Bugün mühim bir derbi maçı kazandığımız için mutluyuz. Her iki takım da Avrupa liginde nihayet sekizi düşünüyor o yüzden bu akşam kafalarımız biraz karışıktı. Kendi seyircimiz önünde de mutlaka maçı kazanmamız gerekiyordu. Ancak bu kadar basit olmasını beklemiyorduk. Kontrollü oynayarak kazanmasını bildik. Derbi galibiyetleri her iki camia için de çok değerlidir. Bugün kazanan taraf biz olduk. Çok mutluyuz” diye konuştu.


Galatasaray Liv Hospital CEPHESİ


Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe takımının derbiye mental anlamda kendilerinden çok daha iyi hazırlanmış olduğunu belirterek, “Fenerbahçe’yi kutlama ediyorum. Bu akşam bizden çok daha iyilerdi. Takımımdan bu kadar kötü bir performans beklemiyordum. Fenerbahçe’nin Euroleague’de almış olduğu yenilgi sanırım onları tamamen mental anlamda bu maça hazırlamış. Biz de ise tam tersi oldu. Euroleague’de alınan üst üste galibiyetler biz de aşırı bir rahatlığa neden oldu. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Ağır bir mağlubiyet oldu. Fenerbahçe taraftarlarından da özür diliyorum. Kendilerine güzel bir maç izletemedik” şeklinde konuştu.


Galatasaray Liv Hospitallı basketbolcu Göksenin Köksal ise maça iyi başlayamadıklarını söyleyerek, “Özellikle 2. periyotta kötü oynadık. Fenerbahçe’ye çok basit teslim olduk. Söylenecek çok fazla bir şey yok, üzgünüz” dedi.


KORAY USTABAŞI – GÖKHAN YARGICI



fenerbahçe Ülker: 77 - galatasaray liv hospital: 52

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder