4 Nisan 2014 Cuma

balıkesirspor, orduspor maçına 3 puan parolası ile hazırlanıyor

günlük haber oku

Balıkesirspor, hafta sonu PTT 1. Lig’de mücadele edeceÄŸi Orduspor maçında 3 puan hedefliyor. Kulüp BaÅŸkanı Tuna Aktürk, antrenman öncesi yaptığı açıklamada takımın süper lige çıkması için hamallık yapması gerekirse yapacağını söyledi.


Balıkesirspor, hafta sonu oynayacağı Orduspor maçına hazırlanıyor. Atatürk Stadı’nda yapılan antrenman öncesi ÅŸehrin iÅŸ dünyası temsilcilerinden gelen baklava oyunculara ikram edildi. Kaptan Muhammet Reis’in genç futbolcu Ä°lhan Depe’ye eli ile yedirdiÄŸi baklava sonrasında takım antrenmana baÅŸladı. Kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Ä°smail Ertekin, “Mersin maçı ile Mersin takımının ilk 2 iddiasını bitirdik. Bizim adımıza güzel maçtı. Bu dönemde kazanmanın ön planda olduÄŸu bir dönem. Mersin maçına iyi mücadele ettik, 3 puan aldık, mutluyuz. Mersin maçında aldığımız 3 puan Ordu maçı için çok deÄŸerli oldu. Ordu maçını da 3 puan ile tamamlarsak büyük bir avantajımız olacak. Oyuncularımızda böyle düşünüyorlar. Maç sonunda inÅŸallah gülen taraf biz oluruz. 10 aydır çalışıyoruz, bu kadar emeÄŸin sonucunu alırız diye düşünüyorum” dedi.


Antrenman öncesinde futbolculara moral vermek için stada gelen Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, gazetecilerin sorularını cevapladı.


Süper lige çok yaklaÅŸtıklarını ifade eden Aktürk, “Mersin deplasmanından 3 puan ile döndük. Balıkesirspor, ne mutlu Türkiye’de sempati takımı oldu. GittiÄŸimiz deplasmanlarda yöneticiler, taraftarlar canı gönülden emin olun dua ediyorlar. Biz de maksimum çaba gösteriyoruz. 5 maçımız kaldı. Bu 5 maçta saÄŸ, sol hiç bir ÅŸeye girmeden, sadece Balıkesirspor’un süper lige çıkması için hep birlikte çaba göstermeliyiz. Bunun için hamallık yapmam gerekiyorsa, malzeme taşımam gerekiyorsa razıyım. Bu dakikadan sonra Susurluklusu, Gönenlisi, Erdeklisi hepsinin katkıları ile, duaları ile ÅŸampiyon olacağımıza inanıyoruz. Sizden tek ricam, ÅŸu 5 hafta kongre falan konuÅŸulmasın. Kongre zamanı gereken arkadaÅŸlar aday olur ve alırlar. Å



balıkesirspor, orduspor maçına 3 puan parolası ile hazırlanıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder