3 Nisan 2014 Perşembe

bedensel engelliler okçuluk ulusal takımı'nın antalya kampı

günlük haber oku

Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takımı, temmuz ayında İsviçre’de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için Antalya’da kamp yapıyor.


Milli takım antrenörü Nejat Üstün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik gelişim kamp çalışmalarına 5′i kadın 18 sporcunun katıldığını söyledi.


Kampa 2 hafta evvel başladıklarını ve sıkı bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Üstün, ulusal takımı makaralı ve olimpik yay grupları olarak ayrı çalıştırdıklarını belirtti. Üstün, İsviçre’de temmuz ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası’na hazırladıklarını ve iyi bir netice alacaklarına inandığını ifade etti.


Şampiyona için 3 ayrı kamp daha gerçekleştireceklerini belirten Üstün, bedensel engellilerde okçuluğa olan ilginin devamli arttığını kaydetti.


Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Okçuluk Teknik Kurul Başkanı Harun Çetinsoy ise okçuluk branşı olarak Türkiye’ye madalyalar kazandırma arzusu içinde olduklarını belirterek, bir önceki dünya şampiyonasında oyuncuların 2 altın madalya alarak, dünya rekoru kırdığını hatırlattı.


Çetinsoy, yeni teknik heyetle kamplara sıkı bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayarak, yetenekli sporcuların Türk Milli Takımına kazandırılması için de desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti.


-okçuluk



bedensel engelliler okçuluk ulusal takımı'nın antalya kampı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder