4 Nisan 2014 Cuma

türkiye-galler maçının ardından -

günlük haber oku

Türkiye Kadın A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Nur Mustafa Gülen, “Daha yolun başındayız. Hedeflerimize ulaÅŸmak için standartlarımızı daha iyi belirlemeliyiz” dedi.


Gülen, yaptığı açıklamada, İngiliz ekolünün sağlam fizikli, dayanıklı oyunculardan oluştuğunu kaydetti.


Maçı 5-1 kaybetmenin kendisini çok çok üzmediÄŸini ifade eden Gülen, şöyle konuÅŸtu:


“Ayakta kalmak için onlarla mücadele etmek için sakatlanma pahasına oyuncularım mücadele etti. Onların çabalarına üzülüyorum. KeÅŸke maç 10-0 bitseydi de iki oyuncumuzun ön çapraz bağı kopmasıydı. Onlar adına çok üzülüyorum. DiÄŸer oyuncularımızla ayakta kalma mücadelesi verdik. Ä°kinci yarıda durumu toparladık. Rakip çok kuvvetli olan 3 oyuncusunu sahadan çıkartınca oyun dengelenir gibi oldu. Attığımız güzel bir gol vardı. Daha yolun başındayız. Hedeflerimize ulaÅŸmak için standartlarımızı daha iyi belirlemeliyiz.”


-Galler Teknik Direktörü Matikainen


Galler Kadın A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Jarmo Matikainen ise Türkiye Futbol Federasyonuna hizmetlerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.


Maçta zorlanacaklarını bildiklerini anlatan Gülen, şunları söyledi:


“Özellikle birinci ve ikinci golü bulmak önemliydi. Erken gol bulduÄŸumuz için maçı kazandık. Zor bir karşılaÅŸma olacağını biliyorduk ve bu bilinçle hazırlandık. 3. bölgede etkili olduk. Bundan dolayı mutluyuz. Gol ayaklarımız iyi goller yakaladı. Takımın hücum hattından memnunum. Türkiye’nin ne kadar iyi bir takım olduÄŸunu biliyorum. Attıkları golle dikkate alınması gereken bir takım olduÄŸunu gösterdiler.”


-matikainen



türkiye-galler maçının ardından -

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder