3 Nisan 2014 Perşembe

ibrahimovic 4 hafta yok

günlük haber oku

Paris Saint-Germain Kulübü Başkanı Nasser Al Khelaifi, Chelsea maçında sakatlanarak oyunu yarıda bırakan İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic’in sahalardan 4 hafta irak kalacağını duyurdu.


Ibra’nın Chelsea ile Londra’da oynanacak rövanş maçını kaçıracağını ifade eden Khelaifi, RMC’ye verdiği demeçte, “Bugün MRI çekildi. Kesin durumu yarın belli olacak ama doktorların dediğine göre en az 4 hafta dinlenmesi gerekiyor. Chelsea maçının rövanşında oynaması mümkün değil.” şeklinde konuştu.


Çarşamba günkü mücadelede Ibrakadabra’nın yerine oyuna dahil olan Lucas Moura’ya değinen başkan, “Zlatan, takım için çok çok mühim bir oyuncu ancak Lucas hazır olduğunu gösterdi. Kendisine güvenim tam.” sözleriyle Brezilyalı futbolcuya destek çıktı.


Stamford Bridge’deki mücadeleyi kaçıracak olan İsveçli golcü, 19 Nisan’da Lyon ile oynanacak Fransa Kupası final maçını da kaçıracak.

DİĞER SİTELER BU HABERİ NASIL YAYINLADI?Ibrahimovic 4 Hafta Yok!Sahalardan en az 4 hafta irak kalacak İsveçli yıldız, Chelsea maçının rövanşında ve Lyon ile oynanacak kupa finalinde yer alamayacak. – Goal.Com



ibrahimovic 4 hafta yok

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder