3 Nisan 2014 Perşembe

beşiktaş fenerbahçe'ye 51-70 yenildi

günlük haber oku

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final ikinci maçında Beşiktaş’a konuk olan Fenerbahçe, rakibini 51-70 yendi ve seride durumu 2-0′a getirerek adını yarı finale yazdırdı. Sarı-lacivertli oyuncu Cappie Pondexter 19 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.


Akatlar Integral Forex Arena’da oynanan maçta ilk 3,5 dakika 4-4 eşitlikle geçilirken, Cappie Pondexter, Anastasiya Verameyenka ve Kristen Newlin’in sayılarla skor üstünlüğünü ele geçiren Fenerbahçe, ilk çeyreği 14-18 önde tamamladı.


İkinci periyot Gülşah ve Isabelle Yacoubou’nun karşılıklı basketleri ile başladı. Cappie Pondexter ve Angel Mccoughtry ikilisinin etkili oyunu ile sarı-lacivertliler soyunma odasına 28-34 üstün gitti.


Üçüncü periyotta Beşiktaş maça ortak olmaya çalışsa da Cappie Pondexter liderliğinde buna izin vermeyen Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, skordaki üstünlüğünü korudu ve nihayet çeyreğe 10 sayı farkla 44-54 önde gitti.


Son periyotta oyunun kontrolünü elinden bırakmayan ve sayı farkını daha da çok açan Fenerbahçeli oyuncular maçı 51-70 kazandı. Bu skorlar yarı finale çıkan Fenerbahçe’nin bir sonraki rakibi Kayseri KASKİ oldu. – İSTANBUL



beşiktaş fenerbahçe'ye 51-70 yenildi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder