3 Nisan 2014 Perşembe

galatasaray, derbi maçı hazırlıklarını sürdürüyor

günlük haber oku

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürdü.


Teknik Direktör Roberto Mancini yönetiminde yapılan antrenman güç çalışmasıyla başladı. Daha sonra sarı-kırmızılılar, tam sahada çift kale maçla çalışmalarını tamamlandı.


Galatasaray’ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba çözümünin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı çalıştı. Izet Hajrovic’in çözümüne devam edilirken, Emre Çolak kondisyona dayalı hususi bir çalışma yaptı.


Sarı-kırmızılı takım, yarın saat 11.30′da yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürecek. – İSTANBUL

DİĞER SİTELER BU HABERİ NASIL YAYINLADI?Galatasaray, Derbi Maçı Hazırlıklarını SürdürüyorEmrah Vardaroğlu – Ajansmanisa.ComGalatasaray’da Derbi Hazırlıkları Sürüyor!..Galatasaray, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam ediyor… – Endogruhaber.ComGalatasaray, Derbi Maçı Hazırlıklarını SürdürüyorGalatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 28 – Karamanorganizesanayi.ComGalatasaray, Derbi Maçı Hazırlıklarını SürdürüyorGalatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürdü. – Politikars.ComGalatasaray’da Derbi Hazırlıkları SürüyorGalatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürdü. – Gazetetunaydin.ComwordpressGalatasaray’da Derbi Hazırlıkları SürüyorGalatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürdü. Teknik Direktör Roberto Mancini yönetiminde yapılan antrenman güç çalışmasıyla başladı…. – Turkiyede.ComGalatasaray, Derbi Maçı Hazırlıklarını SürdürüyorGalatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürdü. Teknik Direktör Roberto Mancini yönetiminde yapılan antrenman güç çalışmasıyla… – Tarim2023.ComGalatasaray’da Derbi Hazırlıkları SürüyorGalatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürdü.. – Stargundem.ComGalatasaray, Derbi Maçı Hazırlıklarını SürdürüyorGalatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürdü.Teknik Direktör Roberto Mancini yönetiminde yapılan antrenman güç çalışmasıyla başladı…. – Trabzontv.Com



galatasaray, derbi maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder