3 Nisan 2014 Perşembe

galatasaray odeabank'ta hedef, final 8'de derece

günlük haber oku

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-off çeyrek final ikinci maçında Galatasaray Odeabank, Orduspor’u deplasmanda 54-79′luk skorla mağlup etti. Bu galibiyet ile Galatasaray Odeabank Play-off’ta yarı finale yükseldi.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Odeabank Baş Antrenörü Ekrem Memnun, seriyi burada bitirmek istediklerine vurgu yaparak, “İyi basketbol oynadık almak istediğimizi aldık. Şimdi çok mühim bir periyoda giriyoruz. Rusya’daki final eight maçları için yarın yola çıkacağız. Ondan sonra Türkiye yarı finali var. Bizim en mühim hedefimiz Türkiye Ligi’nde şampiyon olmak. Bunun için elimizden gelen bütün gayreti çaba ve konsantrasyonu göstereceğiz. Şu aşamaya gelinen durumdan memnunuz. Devamı da önemli. Orduspor’u da geçirdiği başarılı sezondan dolayı kutlama ediyorum” şeklinde konuştu.


YILMAZ: “İYİ BİR DERECE ALMAK ÜMİDİYLE GİDİYORUZ”


Sarı-kırmızılı oyuncu Nevriye Yılmaz ise iki adet iyi maç olduğuna değinerek, “Final eight öncesi tabii. Hem hazırlık anlamında iyi maçlar oldu. Faydalı olduğunu düşünüyorum bizim için. Orduspor bugün gerçekten çok iyi mücadele etti. Ligde olmayı hak ettiklerini gösterdiler. Onları kutlama ediyorum. Biz Final Eight’e gidiyoruz. İyi bir derece almak ümidiyle gidiyoruz. Ondan sonra yarı finaller başlayacak. Yolumuza istediğimiz şekilde devam ediyoruz” diye konuştu


Orduspor CEPHESİ


Orduspor’un Baş Antrenörü Alper Durur, iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, “Çok yorgunuz. Sezonun yorgunluğu var. Tabii ki tatlı bir yorgunluk. Memleketime ilk geldiğimde bu takımı birinci lige çıkartacağıma söz vermiştim. Ekip olarak çok güzel bir başarı örneği gösterip lige çıktık. Çok güç bir lig başlangıcı yaptık. Futbol takımımızın talihsiz sonucu bizim bütçelerimizi çok etkiledi. Belirsizliklerle ve normal başlamasından 2-3 ay geç sezona devam etme kararı aldık. Bu takımı birinci ligde tutmak için elimizden geleni yapacağımıza dair söz verdik. Onu haftalar öncesinde garantiledik. Ordu’da tarihi bir başarıyı yakaladığımıza inanıyorum. Avrupa’da Orduyu temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.


UYAR: “İNŞALLAH SENEYE DAHA GÜZEL ŞEYLER OLACAK”


Ordusporlu oyuncu Benan Uyar ise güzel bir sezon geçirdiklerini dile getirerek, “Herşey çok güzeldi. Play-off’ta diğer takımlara başarılar diliyorum. İlk yılımızda birinci lige yükseldik. İkinci senesinde Eurocup büyük başarı. İnşallah seneye daha güzel şeyler olacak” dedi. – ORDU



galatasaray odeabank'ta hedef, final 8'de derece

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder