3 Nisan 2014 Perşembe

bayern'den İki gazeteye yasak

günlük haber oku

Bayern Münih, Manchester United ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk ayak maçının ardından Bastian Schweinsteiger için kullandıkları manşetler nedeniyle The Sun ve The Daily Mirror gazetelerine rövanş maçında akreditasyon verilmeyeceğini açıkladı.


Almanca #39;da Domuz anlamına gelen Schwein kelimesini kullanarak deneyimli oyuncuyu manşete taşıyan gazetelerin yaptıklarını saygısızlık olarak değerlendiren Alman kulübü, iki gazeteye de yaptırım uygulanmasını talep etti.


UEFA #39;nın quot;Saygı quot; kampanyasına da vurgu yapan Bayern Münih, Arsenal maçı sonrasında aldıkları kısmi seyircisiz oynama cezası ve para cezasını da hatırlattı.


Schweinsteiger, Bayern #39;in maçtaki tek golünü atmış ancak maçın nihayet anlarında ikinci sarı kartını görüp oyundana atılmıştı.

DİĞER SİTELER BU HABERİ NASIL YAYINLADI?Bayern’den İki Gazeteye YasakBayern Münih, Manchester United maçı sonrasında manşetleri nedeniyle iki gazeteye akreditasyon verilmeyeceğini açıkladı. – Goal.Com



bayern'den İki gazeteye yasak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder