28 Kasım 2013 Perşembe

avni aker'de olcan fırtınası: 4-2

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda mücadele eden Trabzonspor, gruptaki dördüncü maçında sahasında ağırladığı Apollon Limassol’u Olcan Adın (2) ve Soner Aydoğdu’nun kaydettiği gollerle 3-0 mağlup etti.


Bu sonuçla gruptan çıkmayı garantileyen bordo-mavili takım, gruptaki nihayet maçında Lazio ile liderlik mücadelesi verecek. Trabzonspor, İtalyan ekibi karşısında alacağı en az bir puanla gruptan lider olacak çıkacak.


Goller art arkaya geldi


4 – 2


4


İsabetli şut


7


7


İsabetsiz şut


9


1


Korner


6


9


Faul


10


4


Sarı kart


3


0


Kırmızı kart


0


%44


Topla oynama


%56


Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun kontrolü tamamen Trabzonspor’un elindeydi. Bordo-mavili takım ilk bölümlerde pozisyon üretmekte zorlansa da ilerleyen dakikalarda istediğini aldı.


23. dakikada Malouda’nun sol kanattan yaptığı ortada Olcan şık bir bas vuruşuyla fileleri havalandırdı ve Trabzonspor öne geçti: 1-0.


Bu golün derhal iki dakika sonrasında bordo-mavili takım farkı ikiye çıkarttı. Henrique’nin pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Olcan, nihayet çizgiye inerek ön direkteki Soner’e çıkarttı pasını. Soner de ilk vuruşunda Hidi’den dönen topu ikinci hamlesiyle ağlara gönderdi: 2-0.


42′de Bamba’nın gönderdiği pasta topu önüne alan Olcan, rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahası yayı içinden vuruşunu yaptı ama top Hidi’de kaldı.


İlk yarının art kalan dakikalarında ise gol sesi çıkmadı ve Trabzonspor soyunma odasına 2-0′lık avantajla girdi.


İkinci yarının detayları birazdan…


MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN


!Mustafa Reşit Akçay


Performans: 7/10


Takımı maçın genelinde oyunun kontrolünü bırakmadı. İkinci yarıda yaşanan rehavete ise yaptığı değişikliklerle engel oldu.


Christakis Christoforou


Performans: 5/10


Bu maçta ağırlıklı olarak genç oyuncularına şans verdi ancak bundan netice alamadı. İkinci yarıda yaptığı değişiklikler ise takımını hareketlendirdi.


Zokora Lazio maçında yok Trabzonspor’un Fildişi Sahilli orta alan oyuncusu Didier Zokora, 90+2′de gördüğü sarı kartla grubun nihayet maçında cezalı duruma düştü.


Kadir Keleş’in ilk Avrupa maçı Trabzonspor’un genç oyuncusu Kadir Keleş, kariyerinde ilk kez bir Avrupa maçına çıktı.



avni aker'de olcan fırtınası: 4-2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder