29 Kasım 2013 Cuma

sivas'a antalya Şoku!

Geçtiğimiz hafta Galatasaray karşısında 2-1 mağlup olan ve 3 oyuncusu kırmızı kart gören Sivasspor, kötü gidişini Medical Park Antalyaspor karşısında da sürdürdü. Sahadan 3-0 mağlup ayrılan kırmızı beyazlı ekip, sahasında ikinci kez yenildi.


Karşılaşmanın ilk yarısı nihayet derece temposuz geçti. İki ekibin de pozisyon üretmekte zorlanması, ilk yarıdan gol sesi çıkmamasına neden oldu ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise tam bir Medical Park Antalyaspor fırtınası vardı. Üst üste ataklar geliştiren Akdeniz ekibi aradığı golü, nihayet haftaların formda golcüsü Lamine Diarra’nın ayağından 58. dakikada buldu. Vederson’un asistini gole çeviren golcü oyuncu, üst üste ikinci maçında gol sevinci yaşamış oldu. Hız kesmeyen Antalyaspor, 4 dakika sonra farkı 2′ye çıkardı. Serkan Balcı’nın penaltı noktasına çıkardığı topa düzgün bir vuruş yapan Emrah Başsan, skoru 2-0′a getirdi. Büyük şok yaşayan Sivasspor, bütün hatlarıyla hücumu düşündü ve savunmada büyük boşluklar bıraktı. Bu boşluğu iyi değerlendiren Antalyaspor, 89. Dakikada Isaac Promise’nin ayağından bulduğu golle farkı 3′e çıkardı ve karşılaşma Medical Park Antalyaspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.


Geçen hafta Fenerbahçe’ye kaybeden Medical Park Antalyaspor, bu yenilgiyi telafi ederek puanını 17′ye yükseltti. Ev sahibi Sivasspor ise 22 puanda kaldı.


Sivasspor-Antalyaspor karşılaşmasının detayları için tıklayın…



sivas'a antalya Şoku!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder