28 Kasım 2013 Perşembe

trabzonspor avrupa'da bir Üst tura Çıkmayı garantiledi

UEFA Avrupa Ligi’nde kendi evinde Apollon Limassol’u 4-2 mağlup ederek bir üst tura çıkmayı başaran Trabzonspor’da keyifler yerinde.


Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, müsabakanın hem kendileri hem de kulüp açısından tarihsel bir önemi olduğunu belirterek, “Maçın başından sonuna kadar çok iyi getirdik. Ama sonunda 10 dakikalık bir uyku dönemimiz oldu. 10 dakikalık dikkat dağınıklığımız müsabakada bizi zora soktu. Kısa süre sonra dengeyi sağladık. Oyuncularımızı, sağlık ekibimizi, iletişimi bölümümüzü, aşçılarımızı, temizliğimiz ile ilgilenen insanları kutluyorum. Bugün geldiğimiz noktada çok büyük emekleri var. Lazio ile oynayacağız. Lazio maçı gruptan birinci çıkma maçı olacak. Her iki takım da ilk sırada bitirmek için mücadele edecek. Umarım centilmence iyi bir yarisma olur. Roma’da iyi bir yarisma olacak hazırlığımızı o yönde olacak. Trabzonspor yakışır bir mücadele göstecereğiz” dedi.


Basın mensuplarının Trabzonspor’a elde ettiği başarılar sonrası bir alaka var mı? sorusuna ise Akçay, “Çok üst düzey art bildirimden söz edemeyiz. Yine de bir arka niyet düşünmüyorum. Belki biz karşı tarafa iyi mesajlar veremedik. Bunda çok başaralı olamadık. Kendimizde suç arıyacak bu soruya yanıt vermek istiyorum. Kaldı ki Trabzonspor saygı dilenciliği yapmayacak kadarda kuvvetli bir takımdır. Hak etmediği bir şey içinde beklenti içinde olmayacak kadar vakur ve gururlu bir camiadır” ifadesini kullandı.


Apollon LİMASSOL CEPHESİ


Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen, Apollon Limassol Teknik Direktörü Chirstakis Chirstoforou, UEFA Avrupa Ligi’nin kendileri için iyi bir deney olduğunu söyledi.


Chirstoforou, “Trabzonspor gibi bir takıma karşı oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Bizim için mühim olan Kıbrıs ligiydi. Pazartesi günü oynayacağımız çok mühim bir lig maçı var bunu düşünmeye başlayacağız. Önümüzdeki sezon belki bu ligde olacağız ve yeniden Trabzonspor’la oynayacağız. Bizim için iyi bir deney oldu. Trabzonspor’a yolunda başarılar diliyorum” dedi. – TRABZON



trabzonspor avrupa'da bir Üst tura Çıkmayı garantiledi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder