29 Kasım 2013 Cuma

del bosque: türkiye'nin olmaması kayıp

İspanya’yı 2010 Dünya Kupası ve 2012 Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaştıran teknik direktör Vicente Del Bosque, Türk Milli Takımı’nın 2014 Dünya Kupası’nda yer alamayacak olamsını büyük bir kayıp olarak görüyor.


DHA’ya açıklamalarda bulunan Vicente Del Bosque,”Türkiye’nin Brezilya’da olmayacak olması büyük bir kayıp. Ama başarının sırrı istikrardır. Hem teknik direktörün hem de oyuncuların arkasında durmak gerekiyor. Çok çok değişiklik ülkeye zarar verir. Eğer Türkiye yeniden yapılanacaksa bunu en iyi Fatih Terim başarır. O Avrupa’daki sayılı teknik direktörlerden biri. Onun başarılı olacağına inanıyorum. İspanya da Türkiye’nin yaşadığı zorlukları yaşadı. İlerleyen yıllarda Türkiye de İspanya’nın yakaladığı başarıları yakalayabilir.” dedi.


Şike skandalı nedeniyle Türk futbolunun zarar görmesine üzüldüğünü de ifade eden 63 yaşındaki teknik adam, “Temiz futbol için bu traz işlere karışanlar futboldan ayıklanmalı. UEFA’nın sıfır tolerans eylemini destekliyorum.” ifadelerini kullandı.



del bosque: türkiye'nin olmaması kayıp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder