29 Kasım 2013 Cuma

malaga - villarreal: 1-1

La Liga’da 15. hafta mücadelesinde nihayet haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Villarreal, El Madrigal’de Malaga’yı ağırladı.


Karşılaşmaya iyi başlayan Malaga, 7. dakikada Villarreal kalesinde net bir fırsattan yararlanamadı. Samuel’in güzel pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Juanmi, kötü bir vuruş yaparak mutlak gol şansını değerlendiremedi. Villarreal ise, ilk agirbasli atağını 23. dakikada gerçekleştirdi. Bruno ile gelişen atakta, Uche’nin güzel vuruşunu kaleci aynı güzellikle çeldi. 32. dakikada tekrar tehlikeli gelen ev sahibi ekip, Cani’nin asistinde Bruno ile üstünlük sayısını yakaladı. İlk dönem bu skorla sona erdi.


İkinci yarı daha tutuk bir oyuna sahne oldu. 67. dakikada Malaga, Villarreal kalesinde Eliseu ve Porales ile üst üste fırsatlar yakalasada kaleci Asenjo’yu geçmeyi başaramadı. Golden sonra tempo düşerken, oyunun hakimiyeti tamamen ev sahibi ekibin eline geçti. Son dakikalarda Giovani Dos Santos ile farkı ikiye çıkarma şansını tepen Villarreal, dönen atakta golü kalesinde gördü. Anderson’un kullandığı kornerde Weligton ile skora denge gelirken, mücadele 1-1 beraberlikle tamamlandı.



malaga - villarreal: 1-1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder