29 Kasım 2013 Cuma

kayseri erciyesspor'da hedef galibiyet

Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile hafta sonu deplasmanda yapacakları maçı kazanarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirterek, “Kendi futbolumuzu sahaya yansıtabilirsek galip gelen taraf biz oluruz” dedi.


Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak nihayet haftalarda iyi bir hava yakaladıklarını ve son 2 maçtan galibiyetle ayrıldıklarını hatırlatarak, futbolcularının Trabzonspor maçına moralli çıkacağını söyledi.


Ligde geride kalan haftalarda Kayseri Erciyesspor’un iyi futbol oynadığını ancak sadece 3 maçtan galibiyetle ayrılabildiğini ifade eden Savruk, “Takımda moraller yerinde. Teknik heyet, kadrodan umutlu. Trabzonspor maçını da alıp bir seri başlatmak istiyoruz. Kendi futbolumuzu sahaya yansıtabilirsek galip gelen taraf biz oluruz. Alt sıralardan kurtulmak için puanlara ihtiyacımız var. Rakibimiz de kaliteli ve kendini kanıtlamış bir takım. Ligin iyi ekiplerinden biriyle oynayacağız. Zor ama zevkli bir maç olacak” diye konuştu. – Kayseri



kayseri erciyesspor'da hedef galibiyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder