28 Kasım 2013 Perşembe

lazio, varşova'dan turla döndü: 0-2

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda bitime 2 hafta kala 8 puanı bulunan Lazio, bir üst tura çıkmak için kazanmaktan başka şansı olmayan Legia Varşova’nın konuğu oldu.


Karşılaşmanın ilk dakikalarında ev sahibi ekip daha etkili bir oyun sergiledi. 5. dakikada Radovic, 11. dakikada da Rzezniczak çerçeveyi bulamadı. Sonraki dakikalarda oyunda dengeyi kuran Lazio, rakip kalede pozisyonlar bulmaya başladı. 24. dakikada gelişen konuk ekip atağında, Biglia’nın sol kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Perea güzel bir bas vuruşuyla ağları havalandırdı. Golden sonra beraberlik sayısı arayan Polonya temsilcisi, 36. dakikada kullanılan kornerde Bereszynski ile gole yaklaştı ancak top kalecide kaldı. Sonraki dakikalarda da skor değişmeyince, ilk 45 dakika Lazio’nun üstünlüğüyle sona erdi.


57. dakikada tekrar sol kanattan gelişen atakta bu sefer Hernanes’in pasında Felipe Anderson topu köşeye göndererek ağları havalandırdı. Bu golden sonra iyice oyundan düşen Legia Varşova, kalesinde ataklar gördü. 66′da Keita’nın vuruşu Kuciak’ta kaldı. Legia Varşova, ikinci yarıdaki ilk tehlikeli pozisyonu 72. dakikada yakaladı ancak Radovic’in volesi direğin yanından dışarı çıktı. Karşılaşmnanın kalan süresinde de gol sesi çıkmayınca, sahadan 2-0 galip ayrılan Lazio 5. maçlar sonunda gruptan çıkmayı garantiledi.



lazio, varşova'dan turla döndü: 0-2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder