8 Aralık 2012 Cumartesi

2013 Converse Modelleri (YENi)

1923 yılından bu yaba devam eden Chuck Taylor model Converse ayakkabılarda keten ve denim kumaş kullanılmıştır. Çeşitli renklerini bulabileceğiniz bu ayakkabılar bilekli ve bileksiz olarak tasarlanmıştır. Bağcıklı kes ve kanvaz ayakkabılardan oluşan bu koleksiyonda yapıştırmalı modeller de vardır.

 Daha çok ak ve kara yeni modelleri tercih edilse de gençler artık renk konusunda daha yürekli tercihler yapabilmektedirler. Yeşil, mavi, kırmızı ve gri yeni modelleri günlük kullanım için tercih edilebilecek hoş modellerdir. 2013 Converse yeni modelleri arasında Jack Purcell koleksiyonundaki denim kumaştan üretilmiş bilek hizasındaki modeller de dikkat çekmektedir. Bu koleksiyonda kahve ve bej tonları ön plandadır. Bu koleksiyondaki ayakkabıların burun kırsmı diğer modellere göre daha belirgindir. Bu tarz, Converse ayakkabılara farklı bir hava kazandırmıştır. 1974 yılında sahneye çıkan One Star modeli de çok tutulduğu için hususi bir koleksiyon haline getirildi. 2013 Converse yeni modelleri arasında bu koleksiyonun da parçalarını görüyoruz. Basketbol için performans ayakkabısı olarak tasarlanan bu ayakkabılar daha sonra sörfçüler ve kaykaycılar arasında da kullanılmaya başladı ve günlük kullanımda gittikçe yaygınlaştı. Boğazlı ve boğazsız kanvaz ayakkabılardan oluşan bu koleksiyon yeni yeni modelleriyle gençlerin gözdesi olacağa benziyor. Koleksiyonda koyu renkler ağırlıklı olmakla birlikte yürekli gençler için mor renkte kullanılmıştır.

 Star Chevron performans ayakkabıları da 2013 Converse yeni modelleri arasında hususi koleksiyon ayakkabılardır. Tabanı ön planda olan bu ayakkabılar kullanım açısından oldukça rahattır. Bu koleksiyonlarına kattığın yeni ürünleriyle Converse, hem Türkiye’de hem dünyada rüzgarını estirmeye devam edecek gibi görünüyor. 
















2013 Converse Modelleri (YENi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder