15 Aralık 2012 Cumartesi

Deri deyince Derimod !

Deri ve modayı bütünleştirerek zamanın ötesine taşıyan Derimod, 2012-2013 yeni sezon koleksiyonunda zımbanın tüm ihtişamını modellerine taşıdı! Vizon renginden siyaha, eskitilmiş görünüm zımbalı demirli aksesuarlarla kadar alışılmışın dışına çıkan Derimod, birçok farklı tarzı,rengi ve aksesuarı deri ile buluşturdu.

Derimod bu kış da trend severleri vitrinlere kilitleyecek!

Derimod yeni koleksiyonunda genç ve dinamik yapısını da ön plana çıkarıyor. İnsanlara farklı bir tarz katan zımba modası 2013 sezonu da dahil kolay kolay vitrinlerden düşmeyecek. Derimod’un yeni koleksiyonunda zımbalı modeller ceketten ayakkabıya kadar tüm parçalarda ön plana çıkıyor.

Derimod 2012-2013 yeni sezon koleksiyonunda; deri mont ve ceketlerde en çok tercih edilen siyah ve kahverenginin yanı sıra vizon rengi, taş rengi, yeşil, haki, bordo, kırmızı, hardal, acı kahve ve lacivert dikkat çekiyor. Biker’ların gösterişi ve zımbalı demirli aksesuarlarla süslenmiş ceket ve ayakkabıların genç tasarımları koleksiyona cazibe katıyor. Yeni nesil belden bağlı trençkotlara kadar uzanan geniş bir yelpazeye sahip olan zımbalı modeller, asi ve seksi görüntülerini giyim tarzına yansıtmak isteyenlerin tercihi olacak.

Derimod renklenen yeni sezon koleksiyonu ile hem bayanların hem de erkeklerin vazgeçilmezi olmaya aday… Asla modası geçmeyen deri ceketleri her yıl birbirinden farklı tasarımları ile sunan Derimod, yeni sezon koleksiyonu ile renkli ve bir o kadar da iddialı bir yılın müjdesini veriyor.

Koleksiyonda; zımbalı modeller ön planda olmayı sürdürürken botlar ve bikerlar özgürlüklerini ilan ediyor. Topuksuz olmaları ile rahatlığı simgelerken, zımba toka ve kürklerle süslenerek şıklığı da temsil ediyorlar. Güz kış sezonunda da babetlerin hakimiyeti sürüyor, tek rakipleri ise loaferlar. Derimod koleksiyonunda bağcıklı bootieler ve çizmeler ise her tarza ve ruh haline göre çeşitlendirilmiş. Zirveyi zorlayan yükseklikteki platform topuklar ise yıldızlara ulaşmak isteyenler için mükemmel bir fırsat yaratıyor. Maskulen tarzı bir adım öteye taşıyan Derimod, trend severlere farklı bir tarz katıyor!

Bu yılın öne çıkanları;

Derimod sonbahar kış koleksiyonunda; kontrast dikişler, fermuar detayları, çift renkli deriler, deri biyeler, trençkotlar, zımbalı deri ceketler, yakalarda çıkabilen kürk detaylar ve kapişonlu deri ceketler ön planda.

Süetin geri dönüşü!

Deriyi geride bırakan süetler bu sezon altın çağlarını yaşıyor. Hemen hemen tüm renk ve modellerde koleksiyonda yerini alan süetler, yumuşak dokunuşlarıyla her zaman kadınların gözdesi olmayı sürdürüyor.Aradan ne kadar uzun zaman geçse de süet ayakkabılar kendine has yapısı, sportif yönü, bazen çılgın bazen çekici taraflarıyla ayakkabı dolaplarından hiç eksik olmuyor.

Kadın ve erkek toplam 1000’e yakın ayakkabı modeli ve 250 çeşit çantadan oluşan koleksiyonuyla 2012-2013 sezonuna damgasını vuracak olan Derimod, dünya trendlerini ayağınıza getiriyor.

ad Deri deyince Derimod !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder