21 Aralık 2012 Cuma

Aeropostale ’dan muhteşem yılbaşı kampanyası !

Aeropostale’dan muhteşem yılbaşı kampanyası: çok alın az ödeyin

Amerika’nın en popüler genç giyim markalarından Aéropostale, Türkiye’deki ilk yılbaşına özel kampanyası ile, müşterilerini alışveriş keyfinin doruğuna çıkaracak.

Aéropostale yılbaşına yaklaştığımız şu günlerde müşterilerine alışveriş keyfini ikiye katlayacak muhteşem bir kampanya başlatıyor. 100 TL alışverişe %10, 200 TL alışverişe %30, 400 TL alışverişe ise tam tamına %50 indirim sizi bekliyor. Üstelik bu indirim, mağazalarda devam eden sweetshirtlerde ve eşofman altlarında 1 al bir hediye, aksesuarlarda 2.’ye %50 gibi kampanyaları da kapsıyor.

Yeni yıl,yeni umutlar yenilikler ve yeni sürprizlerle dolu.. Bu kampanya ile Aéropostale gardrobunuzu yenilemeniz yeni yıla yeni giysiler ile girmenizi teklif ediyor. Gelin iç çamaşırından, çoraba, eldivenden, bereye, t-shirt’ten, sweetshirtlere, birbirinden renkli ve desenli jeanlerden, çantaya, parfümden, takıya, saatten, ayakkabıya ve daha bir çok çeşitte ürüne bu fırsatlar ile sahip olun.

Yeni yılda yenilenmek, çok alıp az ödemek istiyorsanız, Aéropostale sizleri Kanyon, Buyaka AVM, Aqua Florya AVM, Ankara Armada AVM ve Bodrum Midtown AVM’deki mağazalarına bekliyor.

ad Aeropostale ’dan muhteşem yılbaşı kampanyası !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder