12 Aralık 2012 Çarşamba

Nevin Yanıt, Nike koşu ürünleri için objektif karşısında!

Milli Atlet Nevin Yanıt, Nike Shield Koşu Koleksiyonu için objektif karşısına geçti. Kışın en zorlu koşullarında koşmayı zevke dönüştüren koleksiyonun birbirinden farklı ürünleriyle poz veren genç atlet hyperwarm özelliği taşıyan ürünleri ilk deneyen sporcu oldu. Özellikle dış mekanda spor yapmak isteyenler için ideal olan Nike Shield koşu koleksiyonu’nda vücudu sıcak ve kuru tutan ama aynı zamanda havalandıran özellikler ön plana çıkıyor.

Nike Wool Crew / Nike Wool Hoodie
Dri-Fit yün karışımı kumaşıyla kışın olumsuz koşullarına karşı vücudu saf bir sıcaklıkla örten Nike Wool Crew, ıslandığında bile ısıtan yünü sayesinde ıslaklık hissi uyandırmaz. Yumuşak ve pürüzsüz kumaşı ekstra rahatlık ve konfor sağlar.
Fiyat: 149 TL

Nike Element Shield Max Jacket
En ağır hava koşullarında bile nefes alabilen mükemmel korumasıyla Nike Shield Max Jacket, kışın açık havada spor yapmayı zevke dönüştürüyor. Bölgesel kalkanlı kumaşıyla rüzgara ve suya karşı dayanıklılık sağlar, vücuda nefes aldıran Dri-Fit kumaşı sayesinde kuru ve rahat bir ortam yaratır. Çıkarılabilir kapüşon ve yüz korumasıyla kışın çok soğuk ve yağışlı günlerinde bile kişiye özel uyum ve koruma sağlar.
Fiyat: 419 TL

Nike Vapor WR
Lazer dikişlerle kapatılmış Storm-FIT 5 kumaşa sahip Nike Vapor WR, doğa şartlarına karşı üstün koruma sağlar. Su geçirmez özelliğiyle mükemmel koruma sunar, göğüs ve sırttaki özel delikleriyle vücudun sağlıklı hava almasını sağlar. Işığı yansıtan çizgileri sayesinde az ışıklı koşullarda bile görünür kalınmasına yardımcı olur.
Fiyat: 439 TL

Nike Pro Hyperwarm Dri-fit Shield Half-Zip
Bölgesel kaplamalar sayesinde hafiflik ve kilit noktalarda rüzgar ve suya karşı dayanıklılık sunan Nike Pro Hyperwarm Dri-fit Shield Half-Zip, fırçalanmış iç yüzeyi sayesinde olağan dışı sıcaklıklar için koruma sağlar. Suya dayanıklı tasarlanmış Dri-fit kumaşıyla her türlü doğa koşulunda kuru ve rahat kalınmasını sağlar.
Fiyat: 159 TL

Nike Free Tr Fit 2 Shield
Koruyucu Nike Shield kaplamasına sahip Nike Free Tr Fit 2 Shield, suyu geçirmeyerek ayakların kuru kalmasını sağlar. Derin ve esnek oluklarıyla doğal hareketi destekler ve çıplak ayak hissi verir. Düşük profilli yastıklamayla her zaman, her yerde ve her hava koşulunda esneklik sağlar.
Fiyat: 215 TL


Nevin Yanıt, Nike koşu ürünleri için objektif karşısında!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder