14 Aralık 2012 Cuma

2013 yılının yeni Alyans yeni modelleri

2013 güzel alyans yeni modelleri sizi bu konuda yönlendirecektir. Ünlü firmalar hazırladıkları modellerle çiftlerin kendilerine en uygun alyansı seçmelerine yol göstermektedirler. Alyansta genellikle ak ve sarı altın kullanılmaktadır. Bazı hususi tasarım koleksiyonlarda yeşil altın kullanılmış alyanslara da rastlayabilirisiniz.

 Yeşil altın gümüş ya da bakır karışımı olduğu için daha acele matlaşmaktadır. Bu nedenle sarı ve ak altın daha çok tercih edilmektedir. Bayan alyanslarında taşlı modeller şık durduğu için daha çok alaka görmektedir. Erkekler de ise parlak ve mat kullanımın birarada olduğu kendinden desenli modeller tercih edilmektedir. Parmağın yuvarlak yapısından dolayı çoğunlukla yuvarlak modeller tercih edilsede yumuşak köşeli alyanslar da nihayet yıllarda moda olmuştur. 2013 güzel alyans yeni modelleri arasında kalın olanlar yüzük takmayı seven çiftler tarafından tercih edilmektedir. Altınbaş, Goldaş, Atasay, Gülaylar Altın gibi meshur firmalar yeni sezon için oldukça iddialı ürünler tasarlamışlardır. Bayanlarda pırlantanın kullanıldığı alyanslar oldukça zarif görünüyor. 2013 güzel alyans yeni modelleri arasında sarı ve ak altının birlikte kullanıldığı modeller çoğunluktadır. Kendinden desenli alyansların yanı sıra düz sade hafif kalın, eski tarz alyans yeni modelleri de kullanışlı olduğu için oldukça tercih edilmektedir. Uuzn süre parmakta kaldığında rahatsızlık vermeyen bu yeni modellerin kalınlıklarını isteğinize göre ayarlatabilirsiniz.

 2013 güzel alyans yeni modelleri arasında Altınbaşın, yüzüğün içine çiftlerin fotoğrafını yerleştirdiği modeller en dikkat çekici olanlardır. Bu modeller bu yıl oldukça moda olacağa benziyor. Aris’in birbirini tamamlayıcı desendeki alyans yeni modelleri de oldukça zarif görünüyor. Bu alyanslar taraf yana getirildiğinde kalp figürü oluşuyor.  


2013 yılının yeni Alyans yeni modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder