10 Aralık 2012 Pazartesi

2013 YEni Kışlık Elbise Modelleri

Rahatlığı ve şıklığı en iyi şekilde temsil eden kışlık elbiseler, rahatlığı seven kadınlar için bir kurtarıcı denilebilir. Geçen sene elbiselerin altına tayt ve kalın külotlu çoraplar giyilerek kombine edilirdi. İşte geçen senin modası olan bu kombinler, 2013 kışlık elbise yeni modelleri içinde devam edecek.

 Modeller arasında daha çok yünlü kumaşlar ile kışlık elbiseler üretiliyor. Diz altına kadar uzanan etek boyları ile birbirinden şık olan 2013 kışlık elbise yeni modelleri en çok tercih edilecek modeller arasına girecek. Elbise altına ister rugan ister çizme giyerek kombine etmek tamamen kişinin tercihine kalan bir tarzdır. 
Modacılar tarafından aksesuar amacı ile devinim katması için kışlık elbiseleri kemerler ile kombine edilmesi tavsiye ediliyor. Elbiselerin daha çok kalın kemerler ile kombine edilecek olması moda severlerin ilgisini çekecek. Bunun dışındaki modeller arasında balıkçı yakalar ile yarasa kollu elbiseler de bu sene kadınlar tarafından sevilecek modeller arasında olacak. Kışlık elbiselere yarasa kolun katacağı ayrı bir havanın yanı sıra renklerde mühim bir yere sahip. 

 Birkaç renkle sınırlı olmayan elbiseler bu sene birçok renkler ile bayanlara hitap ediyor. Bu renkler arasında; Kahverengi, krem rengi, füme rengi, gri, haki renkler ve mor renkleri ile birçok alternatif söz konusu. 2013 kışlık elbisemodelleri modası için renklerde sınır tanımayacak gibi görünüyor.
Kış aylarını sıcacık geçirilmesine yardımcı olacak triko kumaşlı kışlık elbiseler, hanımları soğuktan korumaya yardımcı olacak. Birbirinden şık ve hususi tasarımları ile bayanların ilgisini çekecek kışlık elbiseler, modayı takip eden bayanlar için, sahiplerini beklemeye hazır.






2013 YEni Kışlık Elbise Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder