20 Aralık 2012 Perşembe

abba Yoğun Bakım Serisi Serumu

KURU VE YIPRANMIŞ SAÇLAR "abba YOĞUN BAKIM SERİSİ SERUMU" İLE SAĞLIK BULACAK

Saç bakımında tamamen doğal yollardan elde edilmiş botanik içerikler kullanılarak üretilen ve bu sayede yüksek performans sağlayan abba, saç bakımına itina gösteren sofistike kadınların tercihi. Mottosu doğadan ilham alarak saf, doğal ve yüksek performanslı ürünler geliştirmek olan abba, bilim ve doğanın işbirliğini derinlemesine keşfettikçe, bunu formüllerine de yansıtıyor. %100 Vegan olması, sentetik boyar maddeleri, sülfat ve DEA gibi maddeleri içermeyen ürünleri ile abba ilkelerine ne kadar bağlı olduğunu kanıtlıyor.

Kuru ve yıpranmış saçlarmesele olmaktan çıkıyor

Güçlü, yoğun ve hızlı etki sağlayan nem serisi yoğun bakım serumunun içeriğindeki palmiye yağı, saça ihtyacı olan nemi kazandırırken, kuru ve yıpranmış saçların hızlı bir şekilde sağlığına kavuşmasını sağlar. Hacim serisi yoğun bakım serumu ise, içerdiği hidrolize buğday protein sayesinde saça derinlemesine bakım yapar. Mineral olarak doğada bulunan en zengin
proteinlerden biri olan buğday proteini saçları besler ve hacim kazandırır. Serumun yoğun ve kuvvetli etkisi sayesinde saçlar sağlıklı güzelliğe kavuşur.

Nem Serumu

(15ml*4 Uygulama) – 89 TL
Hacim Serumu

(15ml*4 Uygulama) – 89 TL
ad abba Yoğun Bakım Serisi Serumu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder