14 Aralık 2012 Cuma

2013 Yılbaşı için saten gecelik

Üzerinizden adeta kayacakmış gibi duran yumuşak dokusu ile teninizi incitmeden saran saten gecelikler kadınların her vakit severek giydikleri yatak kıyafetleri arasındadır. 2013 Saten gecelik yeni modelleri kadınların bu yılda saten gecelikleri sıkça giyeceklerini kanıtlar nitelikte adeta. Birbirinden şık ve seksi modellerden oluşan 2013 Saten gecelik yeni modelleri uzun ve kısa modeller ile mağazalardaki yerlerini aldılar. 

 Uzun saten gecelik yeni modelleri yandan açılan derin yırtmaçlar ile bacaklarınızı gözler önüne serecek.  Göğüs kısımlarının dantel detaylarla süslendiği bu gecelikler üzerine alacağınız kolları dantel detaylarla süslenen sabahlıkları ile tamamlanınca muhteşem bir görüntü yaratmakta. 2013 saten gecelik yeni modelleri ince askılı modeller ve dantel detaylar ile birleşmiş ve ortaya güzel gecelikler çıkarmış. Bir çok modelde göğüs kısmı sadece dantelden oluşarak geceliklere ayrı bir seksapellik katmış. Özellikle beyaz, siyah, pembe ve kırmızı modellerden oluşan 2013 Saten gecelik takımlarında öne çıkan bir diğer renk ise mor.
 
 Mor renkle birleşen tasarımlar ortaya çok güzel gecelikler çıkarmayı başarmış. 2013 Saten gecelik yeni modelleri sırt dekoltesine de büyük yer vermiş. Sırtınızı açıkta bırakacak olan saten gecelikler kadınların büyük beğenisini kazanacak gibi görünüyor. 2013 Saten gecelik yeni modelleri kısa geceliklerde de oldukça başarılı tasarımlar çıkarmış. Mini saten gecelikler gerek sırt dekolteleri gerekse göğüs dekolteleri ile muhteşem bir görüntü yaratmış. Yer yer kullanılan mini fiyonk detaylar ise mini saten geceliklere şirinlik katmış. 2013 Saten gecelik takımları hem genç kızların çeyizlerinde hemde bayanların dolabında yer almak için birbirinden şık yeni modelleri ile kadınların büyük ilgisini toplayacak.

 


















































2013 Yılbaşı için saten gecelik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder