11 Aralık 2012 Salı

2013 Dolgu Topuk Ayakkabı Modelleri (Yeni)

Özellikle kısa boylu olmaktan şikâyet eden kadınların kurtarıcısı haline gelen topuklu ayakkabılar en çok kısa boylu kadınları mutlu ediyor. Ama kadınlar, ne kadar çok topuklu ayakkabı giymekten vazgeçemeseler de ayak sağlığı açısından birçoğu şikâyet etmekte. Uzun saatler üzerinde durmak zorunda olan kadınların şıklı adına katlandıkları ayakkabılar, artık rahatsızlık vermeyecek. Çünkü topuklu ayakkabıdan rahatsız olan kadınların imdadına 2013 dolgu topuk ayakkabı yeni modelleri yetişiyor.

 Yaz aylarında oldukça tercik edilen dolgu topuklu ayakkabılar, 2013 dolgu topuk ayakkabı yeni modelleri kış ayları içinde vitrinlerde yerini almaya başladı bile. İnce topuğun tam tersine rahatlık sağlayan dolgu topuklu ayakkabılar, 2013 dolgu topuk yeni modelleri arasında renk çeşitliliği ile ilgiyi göz önünde tutmaya devam ediyor. Özellikle çizme tarzında da üretilen dolgu topuklu ayakkabılar, en çok leopar desenleri ile dikkat çekiyor. Leopar ve buna benzer çeşitli hayvan kürklerinden hazırlanan ayakkabılara karşı çıkan hayvan severler için ise suni kürkten dolgulu ayakkabı üretmeleri de ayrı bir tercih. 

 Bunun dışında derhal hemen her renkte üretilen 2013 dolgu topuk yeni modelleri arasında aynı zamanda zımbalı ayakkabılarda bu senenin modası haline geldi. Bunun yanı sıra, bağcıklı ayakkabılarda bu senenin yeni modelleri arasında. Kısacası bu sene birbirinden güzel ve bol çeşit ile sunulan dolgulu ayakkabılar söz konusu.
Her kesimin bütçesine göre bulabileceği dolgu topuklu ayakkabılar kadınların başına döndürecek gibi görünüyor. Sizde bu şıklık kervanından ayrı kalmak istemiyorsanız, birkaç mağaza gezerek kendi tarzınıza uygun 2013 dolgu topuk ayakkabı yeni modelleri seçip alabilirsiniz.










2013 Dolgu Topuk Ayakkabı Modelleri (Yeni)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder