31 Ekim 2013 Perşembe

aŞk 5. bölüm tek parça nihayet bölüm full hd İzle yeni bölüm 30 ekim

aşk 5. bölüm tamamını full tek parça tıkla izle, 30 ekim 2013 aşk full izle. aşk 3. bölüm full 30 ekim 2013 izle. aşk 5. bölüm 30 ekim 2013 seyret. aşk nihayet bölüm izle tıkla sira izleaşk 5. bölüm izle, aşk tek parça izle


aşk 5. bölüm tamamıaşk 5. bölüm full tek parça tıkla izle, 30 ekim 2013 aşk full izle. aşk 5. bölüm full 30 ekim 2013 izle. aşk 5. bölüm 30 ekim 2013 seyret. aşk son bölüm izle tıkla sira izle… aşk 5. bölüm izle, aşk son bölüm tek parça izle, aşk son bölüm izle, fenomen sira aşk yeni bölümü ile tıkla sira izle kanal d sira izle… aşk 5. bölüm tamamı izle 30 ekim 2013 dizisi aşk yeni bölümü ile sizlerle oldu.


Şebnem kendisi için en doğru kararı verdiğini düşünerek evi terk eder. ama bu gidişin sonunun nereye varacağını henüz kendisi bile bilmemektedir. Ölümle yaşam arasında ilerlerken, kerem çoktan Şebnem’in peşine düşmüştür bile.


bu sırada neslihan ve can çaresizce Şebnem’i aramaya başlarlar.


can ablası ile ilgili acı gerçeği öğrendiğinde ise, ece bu durumdan faydalanmak için  can’a yakınlaşmaya başlar ama işler onun istediği gibi gitmez. azra ise umut doludur artık. kerem’in itirazlarına rağmen onu yolundan döndürmemek için elinden gelen her şeyi yapar.


dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle;


yapım :gold film
yapımcı :faruk turgut
yönetmen :Ömür atay
uygulayıcı yapımcı :ahsen tüzün
senarist :evren Şit, serdar soydan
görüntü yönetmeni :o ktay başpınar
sanat yönetmeni :zafer kanyılmaz
kostüm :nilüfer Çamur
oyuncular :hazal kaya (azra), aslı tandoğan (Şebnem), nebahat Çehre (neslihan), hakan kurtaş (kerem), kaan urgancıoğlu (can),tugay mercan (orhan), elit İşcan (semra), sevtap Özaltun(ece), servet pandur (müzeyyen), nihal koldaş (sırma), güneş emir(melis), osman akça (hasan), gökay müftüoğlu (fırat), erkan can (rıza


 


aşk 3. bölüm tek parça (10.10.2013) İzlemek için aşağıdaki resme tıklayınız…


aktifhaber_video.jpg




aŞk 5. bölüm tek parça nihayet bölüm full hd İzle yeni bölüm 30 ekim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder