30 Ekim 2013 Çarşamba

demet akalın bir servete 'hayır' dedi

15 konserini ve Avrupa turnesini iptal etti. Sadece yılbaşında sahneye çıkacak olan Akalın, bir gecelik konser için 200 bin lira alacak…


6 ay­lık ha­mi­le De­met Aka­lın, Hi­ra adı­nı ve­re­ce­ği kı­zı­nı şu­bat ayın­da dün­ya­ya ge­ti­re­cek. Ha­mi­le­li­ği­nin ilk al­tı ayı­nı ra­hat ge­çi­ren sa­nat­çı, nihayet ay­la­rı da ay­nı şe­kil­de ge­çir­mek için dok­to­ru­nun sö­zün­den çık­mı­yor.
AVRUPA’YA GİTMİYOR


Do­ğu­ma 3 ay ka­la dok­to­ru ta­ra­fın­dan sah­ne ya­sa­ğı ko­nu­lan Aka­lın, ade­ta bir ser­vet kay­bet­ti. Yaz bo­yun­ca 50 kon­ser ve­ren ün­lü şar­kı­cı, 410 bin li­ra­ya an­laş­tı­ğı Av­ru­pa tur­ne­si­ni ip­tal et­ti. Ar­dın­dan da Tür­kiye­’nin çe­şit­li şe­hir­le­rin­de ve­re­ce­ği top­lam 15 kon­se­re çı­ka­ma­ya­ca­ğı­nı açık­la­dı. Son yap­tı­ğı zam­la sah­ne­den bir ge­ce­de 70 bin li­ra alan Aka­lı­n’­ın kay­bı böy­le­ce 1.5 mil­yon li­ra­yı bul­du.


YILBAŞINA REKOR ZAM


Demet Akalın hamileliğinin nihayet üç aylık sürecinde bir istisna yaparak sadece yılbaşı gecesi sahne alacak. Bir otelle anlaşan şarkıcı, bir gece için kendi rekorunu kırarak 200 bin liraya anlaştı.


OKAN IŞIK / BUGÜN İNTERNET SİTESİ




demet akalın bir servete 'hayır' dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder