30 Ekim 2013 Çarşamba

milan - lazio: 1-1

Serie A’nın 10′uncu haftasında Lazio’yu konuk eden Milan, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Milano temsilcisine öne geçiren golü Kaka kaydetti. Fakat Michael Ciani’nin golü, Lazio’ya bir puanı getirdi.


Milan maça etkili başladı. Balotelli, henüz ikinci dakikada kaleciye takıldı. Kaleci Marchetti, yedinci dakikada Kaka’nın şutunda başarılı oldu. 15 ve 18′inci dakikalarda ise Kaka kaleyi yokladı ama her iki seferde de kaleyi bulamadı.


30′uncu dakikadan sonra tempo düştü. Milan nihayet beş dakikalık periyotta kıpırdansa da golü bulamadı. Böylece Lazio’nun isabetsiz şut bile kaydedemediği ilk dönem golsüz sona erdi: 0-0.


Milan, ikinci yarıya da hızlı başladı. Valter Birsa’nın 53′teki şutu auta gitti. Fakat 54′üncü dakikada Mario Balotelli’den topu alan Kaka, ceza sahasının dışından muhteşem bir şutla Marchetti’yi avladı ve takımını öne geçirdi: 1-0.


Golün ardından oyuna denge geldi. İki takım da karşılıklı ataklar buldu. Fakat golü atan taraf Lazio oldu. 72′de Antonio Candreva’nın köşe vuruşundan yaptığı ortaya kafayı vuran Michael Ciani, bas vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu il acirc;n etti: 1-1.


Milan, bu skorla puanını 12′ye çıkardı. Lazio ise 15 puana yükseldi.



milan - lazio: 1-1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder