31 Ekim 2013 Perşembe

eski hikaye 4. bölüm tek parça nihayet bölüm full hd İzle yeni bölüm

eski hikaye 4. bölüm, eski hikaye 4. bölüm izle, eski hikaye 4. bölüm full hd izle, eski hikaye 4. bölüm tamamını seyret, eski hikaye nihayet bölüm izle, trt sira izle, eski hikaye 4. yeni bölüm izle, eski hikaye 4. nihayet bölüm izle, eski hikaye 4. fragmanı izle, eski hikaye 4. nihayet bölüm izle, eski hikaye yeni bölüm fragmanı izle… eski hikaye 4. yeni nihayet bölüm İzle tek parça hd izle..


boztepeli’nin elindeki delilleri çalan mete, sadri’yi vurup vurmamak arasında kalır ve bunu fırsat bilen sadri ile boğuşurlar. olay sırasında yaralanan sadri için kızı türkan çok endişelenir. asiye hanım ise torununun intikam peşinde olduğundan şüphelenerek, mete’ye tepkisini dile getirir.


esra ise karşılıksız kalan ilgisinin bedelini mete’ye ödetmeye kararlıdır, kendisini kandırılmış hisseder. bu sırada boztepeli başına bela olan ve her yerde işlerini baltalayan düşmanına yem vererek tuzağa düşmesini sağlayacaktır. mete, bu tuzaktan kendisini kurtarabilecek mi?


mete, hayatını babasını öldüren ve aile onurunu zedeleyen insanlara karşı mücadele üzerine kurmuştur. ancak hiç beklemediği bir yola girecek, türkan’ın aşkı ve arkadaşlarının desteği ile büyük bir değişim geçirecektir. mete’nin psikolojik gerilimi ve yolculuğu, hak ve intikam kavramlarının tartışılmasını sağlayacaktır.


mete, intikam yolculuğunda tahmin dahi edemeyeceği pek çok sırla karşılaşacaktır. ortada sanılandan çok daha büyük bir entrika ve suç ilişkisi vardır. böyle bir dünyada mete, acaba intikamı mı yoksa aşkı mı seçecektir.


trt1



eski hikaye 4. bölüm tek parça nihayet bölüm full hd İzle yeni bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder