30 Ekim 2013 Çarşamba

teknik direktörü kafkas: ligde bu kadar zorlanmadık

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 3-2 galip geldikleri Manavgat Evrensekispor maçını değerlendirerek, “Üçüncü Lig takımına göre çok iyi bir takımla oynadık, çokta zorlandık. Belki ligde bu kadar zorlanmadık” dedi.


Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Kafkas, yaptığı açıklamada, alt lig takımlarına karşı oynamanın güç olduğunu ve bugün de zorlandıklarını söyledi.


Kupada ses getirmek istediklerini ve yollarına devam ettiklerini anlatan Kafkas, “Üçüncü Lig takımına göre çok iyi bir takımla oynadık, çokta zorlandık. Belki ligde bu kadar zorlanmadık. İyi maç oldu. İlk dönem bizden daha iyi oynadılar. İkinci dönem oyunun kontrolünü ele aldık. Yapılan hatalar var. Ligde yapmadık, burada yapıyoruz. Özellikle duran toplarda yediğimiz gol var” diye konuştu.


Genç oyuncu Emre Özkan da alt lig takımlarına karşı oynamanın güç olduğunu ve konsantre olamadıklarını, art düştükleri maçı çevirmeyi başardıklarını kaydetti.


Furkan Özçal ise bu maçı kazandıklarını, bundan sonra ligde Beşiktaş ile yapacakları maça konsantre olacaklarını ifade etti.



teknik direktörü kafkas: ligde bu kadar zorlanmadık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder