28 Ekim 2013 Pazartesi

karadayı 43.bölüm fragmanı karadayı nihayet bölüm fragmanı karadayı 43.bölüm

savcı turgut serra’daki düğmeye hakim feride ve karadayı mahir kara’dan evvel ulaşabilecek mi? mahir kara savcı turgut’un suçunu ıspatlacabilecek mi? kibrit yasin yaver’in büyük sırrını ele geçirebilecek mi? hakim feride ile mahir kara arasındaki aşk yeniden mi alevleniyor? nihat hakim feride birlikteliğinde hangi sürpriz gelişme yaşanacak? bütün bu sorular karadayı 43. bölümde cevabını bulacak. karadayı 43. bölüm 28 ekim 2013 pazartesi saat 20.00′den itibaren atv ekranlarında.


karadayı 43.bölüm fragmanı


kardayı 42.bölümde neler yaşandı


karadayı 42.bölüm fragmanı


nişanı durdurmak isteyen mahir, feride’den hiç beklemediği bir cevap alır. feride nişanlanır. mahir’in feride için kurduğu bütün hayaller yıkılır. mahir için feride’yiaffetmek artık çok zordur.karadayı 42.bölüm full tek parça.karadayı 42.bölüm
yasin’in mahir’e bir sürprizi vardır. mahir hiç beklemediği biriyle yüz yüze gelir!
sonunda mahir, bahar’ın katili seyit’i kaçırmaya karar verir. babasını kurtarma yolunda seyit’ten çok mühim bilgiler öğrenir.karadayı 42.bölüm full tek parça.karadayı 42.bölüm izle İlk kez cinayeti yaver’in işlediğinden emin olur.
mahir, yaver’in kim olduğunu öğrenmek için aldığı bilgiler ışığında ilerler.karadayı 42.bölüm full tek parça.karadayı 42.bölüm izlegördüğü görünüm karşısında şoke olur! turgut’un kaderi bundan sonra yeniden yazılacaktır!


karadayı 41.bölümde neler yaşandı


karadayı 41.bölüm fragmanı


orhan, turgut’un kıskacında ve alt maşalarının yönlendirmesi ile kaçakçılık sevkiyatında görevlendirilir. turgut’un buradaki planı da iyice tutmaya başlamıştır. sevkiyat esnasında herhangi bir tutuklamada orhanında sevkiyatta bulunması mahir kara’nın açıkça bu işte olduğunu işaret edecektir. orhan kendi başına aldığı kararlar ile mahir’i her daim beter edip başkalarına ezdirmiş olacaktır…


necdet, ayten ile kurduğu rüyaları gerçekleşmiştir ama sonu malum bu iş bir gün patlak verirse, yağ su yüzüne çıkacaktır.


karadayı 40. bölümde neler yaşandı?


karadayı 40.bölüm fragmanı



feride, gazeteci sinan bey’in nişanlılık teklifini kabul eder. feride nişanlılık ve evlilik konusunu komisyona bildirince komisyonda şok etkisi yaratır. adliye koridorlarında elleri kelepçeli olan mahir cezaevine götürülmek üzereyken feride ve sinan’ın el ele tutşması mahir’i bir kez daha kamçılar. savcı turgut’ta aynı sahneyi görünce onda da daha büyük bir şok etkisi yaratır.


yasin iyileşmiş ve necdet’in peşine düşer. orhan cezaevinde tanıştığı mafyanın yönlendirmesi ile onlara katılır ve hüküm aldığı cezaevi aracında kaçırılır. bütün bunların arkasında baron savcı turgut’un ta kendisidir.


feride’nin anne ve babası bu nişanlılıktan çok memnundur. fakat…sinan’ın babası ve feride’nin babası arasında yıllar evvel başlayan soğuk savaşta, rüzgarın sinan bey tarafına dönmesinin temelleridir. sİnan ve babası korkunç bir intikam peşindedir. sonuçları ilerki bölümlerde hep birlikte göreceğiz.


ayten, necdet ile evliliği kabul etmiş, nurten ile eve yerleşmiştir. nazif’in evinde büyüyen ayten, necdet’in kim olduğundan aslında habersizdir bunu cezaevinde nazif kara’ya üstü kapalı bildirir, nazif sonradan bu işe çok kızışır.


tüm bu olaylar yaşanırken birde meclis gündeminde iyi yönde devam eden af yasası kabul edilmiştir. af yasasından mahir kara faydalanıp cezaevinden çıkar ve soluğu feride’nin yanında alır ve feride’nin bu işe nihayet vermesini ister. karadayı 41. bölümde bütün bu soruların cevabı sizler ile olacaktır…karadayi 39. bÖlÜmde neler olmuŞtu?
karadayı 39.bölümde neler yaşandı


karadayı 39.bölüm fragmanı



karadayı dizisinin 39. bölümü ekranlara geldi. karadayı 39. bölümünü izleyenler heyecana ve gerilime doydu. karadayı‘nın 40. bölüm fragmanı da yayınlandı. karadayı 40 bölümde bir sahne varki karadayı mahir kara çıldıracak. pazartesi akşamlarının reytin canavarı karadayı’nın nihayet bölümü yayınlandı. karadayı nihayet bölümde izleyiciler heyecandan hop oturup hop kalktı. bahar’ın tehlikede olduğunu düşünen mahir ve feride harekete geçtiler ama karşılarına beklemedikleri bir engel çıktı. feride tek başına tehlikenin içine daldı. mahir ise yargılanmak üzere duruşmaya çıkartıldı ve delil karartma nedeniyle hüküm yedi. bu karar mahir kara’nın elini kolu bağladı. hakim feride’nin ise nazif kara davasında kalabilmesi için savunma vermesi gerekti. feride davadan alınmamak için hayatını ve aşkını feda edecek bir yol buldu ama bu yol mahir’le aralarına büyük duvarlar ördü.karadayı mahir’in tutuklanması hakime feride’yi derinden sarssada karadayı mahir ve babasına oynanan bu ölümcül oyunun arkasında kimlerin olduğunu bulmaya yemin etti.




karadayı 43.bölüm fragmanı karadayı nihayet bölüm fragmanı karadayı 43.bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder